miercuri, 9 aprilie 2014

Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș, nu vreți să mai puneți niște bănci și coșuri de gunoi din Italia, că poate or fi mai ieftine?!



Pentru bandiții din Primăria Târgu-Mureș, nu vreți să mai puneți niște bănci și coșuri de gunoi din Italia, că poate or fi mai ieftine?!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș care mimează interes pentru oraș și care îl trimit pe retardatul de partid să ceară parcări și tomberoane pe Senin și Adru Solutions de la prostimea  de la asociațiile de proprietari șantajată de borfașul din partid și recompensată de întreținutul porcului cu câte 10 abonamente la FCM,  au o lipsă de interes pentru o găinărie la mâna și la obiceiul lor. Dacă bandiții banului public au cheltuit banii publici cumpărând pentru grădinițe bănci din lemn și coșuri de gunoi din lemn și metal tocmai din Italia (poate pentru că vreun borfaș PDL Mureș are pe firma lui afaceri și trecut în Italia?!), de ce nu am accepta ca borfașii să facă o afacere și pe parcul din strada Republicii? În 4 mandate porcii cu vandali imaginari în campania cu sereiști ratați din primărie nu au făcut nimic, nu ar fi cazul, că tot e an electoral, să muncească și vreo lepră etnică să primească dedicația în orașul în care se fură doar românește?!
P.S. Afacerea cu parcurile seamănă cu cea cu tăblițele bilingve. Leprele din Primăria Târgu-Mureș le-au pus oriunde, pe ghene de gunoi, pe blocurile reabilitate pe Borșan și Poruțiu, Bența, Borșan și alt abonat al lui Florea,  mai puțin pe școli, acolo unde era obligatoriu, pe firme abonate. Dacă leprele astea gândeau, puteau face bani puhoi din tăblițele bilingve de la școli și Florea nici nu mai lua amendă de la CNCD pentru refuzul de a monta tăblițele în limba maghiară! Ăștia sunt hoți proști sau ce?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.