marți, 15 aprilie 2014

Zi de zi scrie de trocurile pentru a-l pune pe ilegalul și întreținutul Maior din nou la butoane și la banul public pe carnet de partid



Zi de zi scrie de trocurile  pentru a-l pune pe ilegalul și întreținutul Maior din nou la butoane și la banul public pe carnet de partid

Un ilegal de două ori, dovedit viceprimar ilegal de tribunal după votul porcesc și etnic al românilor, dovedit ilegal de ANI, care l-a prins pe întreținutul lui Florea cu două salarii de la stat, de consilier local și de consilier personal pe PF, motiv ca lepra PDL Mureș să îi arunce în cont 35.000 de lei pomana porcului etnic va fi instalat cu siguranță viceprimar pentru că mafia PDL Mureș e mare, interesele lui Someșan cu afaceri cu primărie pe fiu-su (curățenie în școli, hidrobiciclete și ce îi mai dă porcul pedelist) sunt la fel, pentru că Dobre mimează sprijinul pentru peneliști, el având doar interese în familie pe primării PNL care fac contracte cu nevasta șefului PNL și așa mai departe. Pentru a opri bandiții lui Florea e soluția să mergeți la ședința de consiliu local! Până atunci, băgați sesizări la ANI și DNA, la minister, pentru folosirea banilor publici pe propaganda pentru retardatul de partid cunoscut, pentru încălcarea legii sesizorului public în privința politizării instituției și aducerii scursurilor de partid în primărie, împreună cu neamurile și cu consilierii retardaților, pentru javrele de funcționari publici pupincuriști care au copiat de la păcăliciul agramat și s-au semnat biroul de presă al primăriei! Târgu-Mureșul este în fața unui moment important: lasă mafia PDL Mureș, retardații lui Florea și borfașii întreținuți din banii publici de porcul pedelist cunoscut să fure și să mintă orașul, ca în campania cu jeguri de înaltă inspirație sereistă? Atenție, porcii lui Florea au folosit banii publici și în campania potlogarului cu vandalii imaginați de sereistul ratat Bretfelean, așa cum a recunoscut chiar Florea: Bretfelean știe ce vorbește, e fost sereist!
P.S. Târgumureșeni, întrebați mafia lui Florea cum a dedicat 200.000 de euro pentru instalație de nocturnă teren de antrenament la club privat al bandiților de partid portocaliu și 1,7 milioane de euro pentru Maior, plus 700.000 de euro pentru javra ordinară Țerbea, plus dedicațiile porcului pedelist pe pedelistul Borșan. Pedeliștii votează ca proștii și o mână de întreținuți ai banditului etnic fac ce vor și primesc cât pot pe firmele lor?!
Pe pagina de Facebook a viceprimarului Ionela Ciotlăuş a apărut o petiţie online, bilingvă, postată pe site-ul www.change.org, pentru susţinerea acesteia, intitulată „Să oprim demiterea forţată a actualului viceprimar”, în care se solicită retragerea celor două iniţiative de pe ordinea de zi.“Ca urmare a unui troc politic încheiat între UDMR și PDL, au fost inițiate două proiecte de hotărâre care urmează a fi supuse votului în Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureș. Primul proiect de hotărâre are ca obiect schimbarea din funcție a viceprimarului Ionela Ciotlăuș. Al doilea proiect are ca obiect numirea unui alt viceprimar. Semnatarii prezentei initiative cetăţeneşti, în cunoștiințăde cauză, iau act de aceste două proiecte de hotărâre, precum și de faptul că acest act abuziv și ilegal este comis în numele unor interese străine de interesele târgumureșenilor, indiferent de etnie sau orientare politică și religioasă și, prin urmare, cer retragerea celor două initiative”, se precizează în petiţie.

Dorin Florea, luat în colimator de Sebastian Pui

Singurele informaţii mai concrete despre acest subiect au fost vizibile pe aceeaşi reţea de socializare, unde consilierul liberal Sebastian Pui a dat de înţeles că proiectul de hotărâre pentru schimbarea din funcţie a viceprimarului Ionela Ciotlăuş a fost iniţiat chiar de primarul Dorin Florea. “Deşi proiectul a fost iniţiat de primarul municipiului, acesta lipsit de bărbăţie şi responsabilitate faţă de un proiect ilegal şi imoral minte susţinând că demiterea a fost iniţiată de consilierii locali. Declaraţia acestuia este calomniatoare la adresa consilierilor locali din aproape toate formaţiunile politice”, a subliniat Sebastian Pui.

Revine Claudiu Maior?

În prezent, Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureş are în componenţă 23 de consilieri, după cum urmează: 10 UDMR, 7 PDL, 3 PSD şi 3 PNL. În cazul în care debarcarea din funcţie a viceprimarului Ionela Ciotlăuş se va concretiza, sursele „Zi de Zi” din Consiliul Local Târgu-Mureş susţin că favoritul principal pentru preluarea postului de viceprimar este consilierul democrat-liberal Claudiu Maior, în prezent consilier personal al primarului, care a mai ocupat această funcţie în legislatura anterioară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.