luni, 14 aprilie 2014

Când presa de rahat mai e și morbidă



Când presa de rahat mai e și morbidă
TRAGEDIE pentru Maia Morgenstern. A încercat să o salveze, dar A MURIT! Un titlu debil de la evz.ro. Dacă ați crede că cineva din familia ăleia a crăpat, vă înșelați! Ziaristul de 2 bani se referea la… căsnicia actriței, doh! Și cum titlurile imbecile și morbide nu sunt puține să arătăm că există și cerere pentru morbidități. Google a dat lista cu cele mai multe căutări din 2013 și surpriză: în cei 10 inși vreo 5 erau morții zilei și rudele morților zilei! Walker și Fabian, accidente, Sergiu, bătrânețe, Mica, boală, Irina Petrescu, bătrânețe.


     Paul Walker
    Sergiu Nicolaescu
    Ramona Fabian
    mica abracadabra
    Dana Nicolaescu
    Cezar Ouatu
    Gigi Becali
    Roger Waters
    Nicole Cherry
    Irina Petrescu

Maia Morgenstern se lupta încă de anul trecut să salveze cel mai important lucru din viața ei!

    Maia Morgenstern, la un pas de păruială cu Maria Buză

Căsnicia cu medicul neuro-chirurg Dumitru Băltățeanu a traversat momente dificile, iar actrița a făcut eforturi pentru a o salva. Din păcate, după mai bine de un an de încercări, cei doi au ajuns la concluzia că nu se mai poate face nimic.

    Ei sunt CEI MAI BOGAȚI ACTORI români

Astfel, Maia Morgenstern va fi nevoită să treacă printr-un divorț. Actrița se bucură de un real succes în pe scenă, însă, atunci când vine vorba despre relații, nu se poate spune același lucru. Maia Morgenstern nu a avut șansa de a întâlni un bărbat cu care să-și petreacă întreaga viață, iar cei trei copii ai săi sunt făcuți cu trei bărbați diferiți. Maia Morgenstern a mai fost căsătorită odată, iar fiul ei cel mare este, la rândul său actor.

Maia Morgenstern și Dumitru Băltăţeanu s-au despărțit încă de săptămâna trecută, când medicul s-a mutat de acasă. În curând, Maia Morgenstern va divorța legal de soțul ei și va deveni din nou o femeie liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.