vineri, 11 aprilie 2014

Borfașii din Primăria Târgu-Mureș și noua lor afacere cu autocolante din banii publici, ca în campania gunoiului pedelist!Borfașii din Primăria Târgu-Mureș și noua lor afacere cu autocolante din banii publici, ca în campania gunoiului pedelist!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș nu se dezmint, au câte o idee și aia fixă. Cum porcii  lui Florea au scos autocolante pe bani publici, în campania banditului PDL Mureș, cu pericolul imaginar al vandalilor scoși din  minți de bețivi și sereiști ratați, la nici 2 ani de la afacerea autocolante (1900 de euro, 3000 de exemplare, singura afacere cu autocolante de pe licitatiapublica.ro, pe magazin FCM, nu Oracle Advertising, cum au susținut bandiții din primărie la... Parchet, în dosarul pentru folosirea funcționarilor sub comanda unui dat afară din SRI, Bretfe Boy, în campania electorală a lui Florea) se inventează afacerea: autocolante pentru… concert! Bandiții lui Florea au lipit la fiecare bloc așa ceva și desigur hoții hoțiilor nu vă vor spune câți bani publici au făcut praf și pe ce firmă de lepădătură din camarila pungașului portocaliu! Poate mai există presă neșantajată de borfașul din primărie pe intermediarul cunoscut, care să scoată și această potlogărie la iveală! Pe ce pariem că pute a firmă abonată la primărie și pe vreun potlogar care a făcut și materiale de campanie electorală pentru porcul pedelist cunoscut?!
P.S. Coincidența dracului, bandiții din Primăria Târgu-Mureș au rămas setați pe dimensiunea A4. Or fi mai ușor de lipit pentru leprele sereistului zburat din SRI la Maramureș, Bretfelean și pentru subordonați cretini și lipitori de autocolante pentru bandiții din primărie și partid?!

 Cod de identificare fiscala: 4322823Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu MuresTelefon: +40 0265268330Fax: +04 0365801856Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRLCod de identificare fiscala: RO28492078Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de MuresTelefon: +40 757058059Fax:Detaliu produs / serviciu / lucrareDenumire: Autocolante A4CPV: 22462000-6 -Materiale publicitare (Rev.2)Unitate de masura: bucataData publicare: 01.04.2012 20:58Descriere:Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0Detaliu achizitieDenumire: [DA2850300]Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27

Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)

“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Descriere:Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Citeste mai mult: Autocolantele pentru diversiunea securistă a primăriei Târgu-Mureș – cumpărate de la Media Factory? Acțiune cu premeditare?! Verifică cineva de ce au fost capabili borfașii pe bani publici?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu