marți, 22 aprilie 2014

Între 90.000 de lei pentru aparatură de traducere și 900.000 de lei cadou pentru Peninsula, doar două interese de dragoste și afaceri PDL - UDMRÎntre 90.000 de lei pentru aparatură de traducere și 900.000 de lei cadou pentru Peninsula, doar două interese de dragoste și afaceri PDL - UDMR
Amicul Touretul scrie pe blogul său de 90.000 de lei cu care păcălicii din consiliu vor să fac fericită vreo firmă (de porc pedelist, ca de obicei). Scuza este  nevoia de traducere, realitatea e mereu nevoia de afaceri a bișnițarilor etnici din primăria Târgu-Mureș și consiliul local. Dacă cineva se indignează de aparatul de traducere de 90.000 de lei, poftim de vă indignați la pomana de 900.000 de lei(peste 200.000 de euro) pentru Peninsula! Când ați auzit  ca bandiții lui Florea să arunce cu sutele de mii de euro la maghiarii sau/și ungurii de la Peninsula (în funcție de organizator?), când porcii PDL Mureș primesc amenzi pentru plăcuțele bilingve pe care bandiții nu au chef să le monteze la școli? Desigur, niciodată!O altă afacere cu care banditul PDL Mureș are la degetul voturile UDMR pentru potlogarii și retardații PDL. Aferim, lepră etnică!
P.S. Înainte ca vreun dezaxat de mare român să sară în sus, ACELAȘI Florea care nu vrea bani la biserică, doar limbi în dos de la leprele lui de popi în campania electorală a gunoaielor portocalii, dă 100.000 de lei pentru reparat ușă girafă (desigur pe vreun Borșan sau Poruțiu, gașca întreținută de porcul pedelist) și 300.000 de lei pe anuarul sportului târgumureșean, pe vreo cătană idioată din armata hoților PDL Mureș!

Mențiunea în proiectul de rectificarea bugetară a venit la inițiativa consilierului local UDMR Karacsony Etel, de profesie avocat, probabil nu unul de foarte mare success, având în vedere deficiența lingvistică de care suferă. Ceea ce însă uimește odată în plus, dincolo de handicapul lingvistic al consilierilor UDMR, este faptul că în comisiile de specialitate, toți consilierii locali au aprobat în bloc această nerozie. Toți, cu excepția lui Olimpiu Sabău, consilier local PSD, același care a obiectat față de ridicarea unei statui autorului capodoperei literaturii universale ”Mămăligă cu brânză” în Piața Teatrului din Tîrgu-Mureș, având în vedere faptul că nu a avut loc o consultare a cetățenilor tîrgumureșeni față de acest proiect, printr-o dezbatere publică.

Dar cum va arăta un asemenea aparat translator? ”Nu știu. Nimeni nu știe”, ridică din umeri Olimpiu Sabău, la o țigară pe culoarele Primăriei. DAR AU VOTAT TOȚI! ”Eu n-am votat”. Și 90.000 DE LEI? ”Cam mult, nu-i așa”? recunoaște Olimpiu Sabău, făcând o grimasă de neputință în fața neroziei consilierilor locali, deopotrivă români și maghia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu