miercuri, 16 aprilie 2014

Banditism PDL Mureș: Florea a inițiat debarcarea unui nou viceprimar PNLpentru a-l pune pe ilegalul și întreținutul porcilor pedeliști, Claudiu Maior. Dedicație ca cele 1, 9 milioane de euro tot pentru gășcarul și întreținutul de partid Maior. Chemați DNA la bandiții care cred că banul public e pentru distracția leprelor pedeliste?!


Banditism PDL Mureș: Florea  a inițiat debarcarea unui nou  viceprimar PNLpentru a-l pune pe ilegalul și întreținutul porcilor pedeliști, Claudiu Maior. Dedicație ca cele 1, 9 milioane de euro  tot pentru gășcarul și întreținutul de partid Maior. Chemați DNA la bandiții care cred că banul public e pentru distracția leprelor pedeliste?!
Cum lichelismul iese mereu la suprafață, că Florea a vrut să îl pună pe Maior la butoane și ca gășcarul să-și dedice singur banii pe FCM, pe Siletine și pe alte afaceri proprii și de partid nu e o surpriză. Cum nu e nici proiectul de hotărâre de consiliu de anul trecut care l-a enervat și pe Tolontan, prin care pedelistul Florea dedica 1,9 milioane de euro pedelistului Maior, ca să joace întreținutul porcului de partid fotbal ! Ceva trafic de influență, politizarea instituților, dedicația a banilor

publici pe carnet de partid?! Români, ați votat leprele etnice ca să nu vină maghiarul și să fure Târgu-Mureșul?! Bine ați votat! Felicitări, SRI și alți borfași din presă care ai pupat dosul leprei pedeliste ca să primiți banii știuți din bugetul local. Să vă fie de flori proaspete, în vază, desigur!

Zi de zi zicere
Semnături pentru susţinerea Ionelei Ciotlăuş

Consilierul local liberal Sebastian Pui a solicitat înainte de intrarea pe ordinea de zi a ședinței de azi scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor nr. 14 și nr. 15, care vizau revocarea din funcție a viceprimarului Ionela Ciotlăuș, respectiv alegerea noului viceprimar. Pui a mai prezentat scrisoarea organizației Târgu-Mureșul Democratic care a adunat în 48 de ore peste 900 de semnături pentru sprijinirea menținerii în funcție a viceprimarului din partea PNL.
Secretarul municipiului, Maria Cioban, a reacționat foarte repede și a susținut că: „niciun proiect de hotărâre nu poate fi scos de pe ordinea de zi fără acordul inițiatorului, inițiatorul este domnul primar Dorin Florea și nu a fost întrebat dacă dorește ca acesta să fie retras de pe ordinea de zi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.