miercuri, 9 aprilie 2014

Craiova va juca în liga a VI-a, dar cine o va împiedica să-și cumpere loc de divizie, ca bandiții PDL Mureș ai lui Florea și ai lui Maior, pe banii prostimii, din bugetul local, ca la Târgu-Mureș?



Craiova va juca în liga a VI-a, dar cine o va împiedica să-și cumpere loc de divizie, ca bandiții PDL Mureș ai lui Florea și ai lui Maior, pe banii prostimii, din bugetul local, ca la Târgu-Mureș?

Unii au fost încântați că l-au furat pe Mititelu, prin dezafilierea comandată de cancerul fotbalului românesc, cu doi foști pușcăriași în roluri, Mitică și porcul de Țerbea, ultimul cu afaceri pe Maior, căruia bastardul trebuia să îi aducă jucători, așa cum există demonstrat în stenograme. Ce ați spune dacă Mititelu le va da peste bot ălora și va face o afacere de tipul cele a bandiților PDL Mureș, cu porcul mare cu dedicație pe Maior, de 1,7 milioane de euro, plus instalație de nocturnă cumpărată de mafiotul PDL din banii publici pentru întreținutul dedicat de partid? Dacă leprele din PDL Mureș pot să folosească banii pe carnet de partid și pe interese de campania a lepădăturii, de ce nu ar folosi banii publici Mititelu? Cum pentru rahatul portocaliu FCM - FRF și LPF au dat de pământ cu regulamentul care interzicea și 3 ani promovarea după cumpărarea locului pentru bastardul din campanie electorală,  de ce nu ar putea profita și Mititelu de bani publici ? Nu le-a convenit să fie investitor, să plătească… prostimea! Dacă unul ca Maior umflă dedicație de două milioane de euro doar anul trecut de la borfașul lui de la PDL Mureș plus alte dedicații de la porcul pedelist, de ce nu ar găsi Mititelu și el o lepră de primar hoț, un pungaș de român, care să îi dea banii publici?!
GSP zicere:
Universitatea Craiova va juca în liga a şasea! Tribunalul Braşov a respins planul de reorganizare al echipei şi procedura de insolvenţă. Adrian Mititelu încercase să obţină o nouă amînare, însă cererile sale au fost respinse.
Patronul Universităţii a depus astăzi două cereri, una la ÎCCJ şi una la Tribunalul Braşov, pentru amînarea deciziei, însă acestea au fost respinse. Planul de reorganizare nu a fost aprobat, societatea lui Adrian Mititelu avînd datorii uriaşe. Cea mai mare este la selecţionerul Victor Piţurcă, acesta avînd de primit 7 milioane de euro de la U Craiova, după ce a fost demis în 2010.

Apropiaţi ai lui Mititelu au dezvăluit ieri că patronul se pregătea pentru faliment şi că s-a interesat deja la AJF Dolj dacă va putea înscrie echipa în Liga 4 în sezonul următor, deşi regulamentul prevede că ar trebui să înceapă din eşalonul al şaselea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.