luni, 14 aprilie 2014

Pupincuriștii lui Florea din biroul de presă al primăriei fac campanie pentru pedeliști, pe siteul pe banii publici, după ce au copiat gunoiul lui… Chiorean!




Pupincuriștii lui Florea din biroul de presă al primăriei fac campanie pentru pedeliști, pe siteul pe banii publici, după ce au copiat gunoiul lui… Chiorean!

Leprele lui Florea, cu pupincurismul de rigoare, folosesc siteul pe bani publici tîrgumureș.ro și bunurile instituției pentru campanie porcilor PDL Mureș! După cum era de așteptat, porcăria scrisă de Chiorean e copiată de leprele lui Florea ca fiind din partea biroului de presă al primăriei! Pentru că porcul pedelist are mafia de partid aproape și pentru că retardatului îi trebuia imagine publică în caz că bandiții din consiliul local vor vota cum vor hoții PDL Mureș!
Târgumureșeni, mai permiteți rudelor porcilor PDL Mureș să facă campanie pentru toți retardații PDL Mureș și borfașii lui Florea, indiferent care sunt ei, pe bnaii publici și cu bunurile instituției sau e mafia jegului portocaliu și etnic prea mare și interesele DNA și SRI Mureș pe măsura hoțiile porcilor PDL Mureș?!

Flori pentru târgumureşence, de Florii!
Luni, 14 Aprilie 2014 12:03 | Imprimare | Email



Marime text:









      Târgumureşencele care au participat duminică, 13 aprilie 2014, la slujba de Florii, au fost întâmpinate cu flori de către oficialităţile oraşului. Florile au fost dăruite de consilierul Claudiu Maior, senatorul PDL de Mureş Marius Paşcan, Valentin Bretfelean - director al Poliţiei Locale şi de către alţi reprezentanţi ai Primăriei municipiului Tîrgu Mureş, tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mare, Catedrala din cartierul Tudor şi cea din cartierul Unirii.

     “A devenit deja, de ani buni, o tradiţie ca în Duminica Floriilor să dăruim flori doamnelor şi domnişoarelor din oraş la ieşirea din biserică. Anul acesta nu am făcut rabat şi le urăm tuturor doamnelor din oraş o primăvară frumoasă şi Sărbători fericite”, a precizat Claudiu Maior. ”De Florii am oferit câte o floare doamnelor şi domnişoarelor care au participat la slujbă la bisericile din Tîrgu Mureş, ca semn de preţuire pentru cele care ne fac fiecare zi mai frumoasă. La mulţi ani şi multă sănătate tuturor celor care poartă nume de floare!” a spus senatorul Marius Paşcan.

     În fiecare an, în ultima duminică înaintea sărbătorilor de Paşte se sărbătoreşte intrarea lui Isus în Ierusalim, Sărbătoarea Floriilor sau Duminica Stâlpărilor.



Biroul de presă al primăriei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.