joi, 24 aprilie 2014

Bandiții lui Dorin Florea au copiat iar de pe siteul agramatului Chiorean. Pe bani publici. Un șut în dos pentru porcii pupincuriști ai lui Maior, care mai și fură textul de la agramat?!



Bandiții lui Dorin Florea au copiat iar de pe siteul agramatului Chiorean. Pe bani publici. Un șut în dos pentru porcii pupincuriști ai lui Maior, care mai și fură textul de la agramat?!


Site pe bani publici, care copiază propagandă pentru ilegalul Maior. Rahatul lui Chiorean, copiat de porcii lui Florea pe banii publici. Dați un șut leprelor din primărie care consideră sarcină de serviciu copierea de la demenți PDL, propaganda pentru retardați, limbile date porcilor PDL Mureș la serviciu?!
P.S. Porcii PDL Mureș nu fac doar lobby pentru Senin, ci o întrețin cu sute de mii de euro! Pentru un singur loc de parcare banditul PDL Mureș face praf 800 de euro, adică, de multe ori, mai mult decât valoarea mașini parcate sub acoperiș! Prostia aia pentru care porcul PDL plătește 800 de euro bucata nu se amortizează nici în 19 ani din impozitele plătite de proprietar, dar asta o știu până și hoții etnici din PDL, mai puțin locatarii care trebuie să îl pupe în dos pe ilegalul Maior, pus de UDMR la butoane și afaceri pe mă-sa și FCM, dar nu numai. Atenție, șefii de asociații de proprietari sunt puși să semneze pentru mizeriile de parcări, tot așa cum la școli elevii sunt somați ca să semneze părinții pentru termopane, pișcoturi, zugrăviri. Doar pentru că porcul PDL Mureș trebuie să deconteze ceva la leprele de români care primesc dedicații prin Primăria Târgu-Mureș! Așadar, semnați pentru specimene ca Borșan, Poruțiu, Bența, Valpet, Astor și alți întreținuți ai porcilor PDL Mureș și parcați tot ca pe vremea lui Ceaușescu, în fața blocului, dar pe afacerea porcului pedelist! Vă meritați sau nu votul etnic, ca să nu ajungă să fure maghiarul prețiozitate de oraș pe care a furat-o și o fură românul sau cel care se dă român?!
Tîrgumureș.ro
Aşa cum bine au observat locuitorii din diverse cartiere ale oraşului, în aceste zile au început să se finalizeze un număr mare de parcări acoperite, construite la cererea cetăţenilor. Miercuri, 23 aprilie, au fost inaugurate 14 astfel de noi parcări acoperite, construite pe strada Cutezanţei nr. 32-34. Cetăţenii care au beneficiat de aceste parcări noi s-au arătat deosebit de mulţumiţi: „ Încă de anul trecut s-au finalizat în zona noastră o seamă de lucrări de reabilitare a aleilor şi a scărilor de acces la blocuri. Zona arată cu totul altfel acum. Atunci l-am rugat pe domnul viceprimar Maior să ne amenajeze şi acest loc de parcare, în spatele staţiei de autobuz, şi l-am rugat să găsim soluţii de acoperire a parcărilor. Iată că nu a trecut mult timp şi acum am intrat în posesia acestor parcări. E o promisiune respectată din partea Primăriei căreia îi suntem recunoscători. Am împărţit cele 14 locuri de parcare în mod egal, aşa cum am stabilit cu asociaţia de proprietari, şapte parcări pentru blocul nostru şi şapte pentru blocul vecin.” a declarat domnul Gheorghe Popa, unul dintre beneficiarii acestor parcări acoperite. Prezent la faţa locului, viceprimarul Claudiu Maior a declarat „ Ne bucurăm că am reuşit să oferim acest cadou de Paşti, locuitorilor de pe strada Cutezanţei nr. 32-34. Zilele următoare vom mai preda cetăţenilor din oraş alte 35 de parcări. Constructorii lucrează intens la finalizarea tuturor parcărilor aflate în fază finală de execuţie. Şi în continuare dialogăm cu asociaţiile de proprietari pentru a răspunde cererilor depuse de cetăţeni pentru construirea unor astfel de spaţii utilitare, deosebit de apreciate de locuitori.”

Aşa cum bine au observat locuitorii din diverse cartiere ale oraşului, în aceste zile au început să se finalizeze un număr mare de parcări acoperite, construite la cererea cetăţenilor. Miercuri, 23 aprilie, au fost inaugurate 14 astfel de noi parcări acoperite, construite pe strada Cutezanţei nr. 32-34. Cetăţenii care au beneficiat de aceste parcări noi s-au arătat deosebit de mulţumiţi : „Încă de anul trecut s-au finalizat în zona noastră o seamă de lucrări de reabilitare a aleilor şi a scărilor de acces la blocuri. Zona arată cu totul altfel acum. Atunci l-am rugat pe domnul viceprimar Maior să ne amenajeze şi acest loc de parcare, în spatele staţiei de autobus, şi l-am rugat să găsim soluţii de acoperire a parcărilor. Iată că nu a trecut mult timp şi acum am intrat în posesia acestor parcări. E o promisiune respectată din partea Primăriei căreia îi suntem recunoscători. Am împărţit cele 14 locuri de parcare în mod egal, aşa cum am stabilit cu asociaţia de proprietari, şapte parcări pentru blocul nostru şi şapte pentru blocul vecin.” a declarat Gheorghe Popa, unul dintre beneficiarii acestor parcări acoperite. Prezent la faţa locului, viceprimarul Claudiu Maior a declarat „Ne bucurăm că am reuşit să oferim acest cadou de Paşti, locuitorilor de pe strada Cutezanţei nr. 32-34. Zilele următoare vom mai preda cetăţenilor din oraş alte 35 de parcări. Constructorii lucrează intens la finalizarea tuturor parcărilor aflate în fază finală de execuţie. Şi în continuare dialogăm cu asociaţiile de proprietari pentru a răspunde cererilor depuse se cetăţeni pentru construirea unor astfel de spaţii utilitare, deosebit de apreciate de locuitori. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/14-noi-parcari-acoperite-pe-strada-cutezantei.html#sthash.K67nwp00.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.