sâmbătă, 12 aprilie 2014

Dovadă că porcii lui Florea i-au făcut imagine gășcarului și întreținutului Maior, pe bani publici, pentru ca acesta să fie ales, poate de data asta legal, viceprimar!



Dovadă că porcii lui Florea i-au făcut imagine gășcarului și întreținutului Maior, pe bani publici, pentru ca acesta să fie ales, poate de data asta legal, viceprimar!

Porcul din PDL care și-a tras consilieri de partid vrea funcția de viceprimar pentru Maior, întreținutul ani întregi cu milioane de euro pe FCM, pe Siletina și cine știe pe ce alte afaceri dedicate de banditul PDL Mureș. Pentru a-i face imagine celui prins ca fiind viceprimar ilegal și consilier personal ilegal, pe 35.000 de lei dedicați de hoțul PDL Mureș, porcii lui Florea s-au folosit de banii publici strecurați pe 24 de ore mureșene, pe Cătană, cu notarul cu care se laudă că face afaceri (asociere tip cartel, bă?!), dar și de siteul pe bani publici tîrgumureș.ro. Borfașii lui Florea au copiat acolo inepțiile agramate de la Chiorean, de pe gunoiul tîrgumureșeanul.ro, pentru a-i face imagine gășcarului pe care nu dă nimeni 2 lei având în vedere trecutul și potențialul său, dar pentru care porcii PDL Mureș dedică banii publici și îi fac și campanie ilegală!
 Alo, proștii din primărie, dați cu legea avertizorului public banditului mare de la PDL peste bot, pentru că borfașul vă fură și folosește specimene ilegale ca reprezentând primăria! În atenția ANI, care, se pare, are frică de mafia PDL Mureș! Români, acceptați hoția etnică și dedicată a porcilor PDL Mureș?! Nu de azi, orice borfaș poate intra în primărie sau în funcții publice, orice neterminat poate face afaceri cu primăria doar dacă are carnet de partid hoțesc?!
Viceprimar, propus spre înlocuire

de Ligia Voro
11 aprilie 2014 11:16 Categoria: Eveniment, Politica/Administratie

De mai bine de două luni se vehiculează la fiecare şedinţă a Consiliului Local că în mapele aleşilor va ajunge proiectul de hotărâre privind înlocuirea din funcţia de viceprimar a liberalei Ionela Ciotlăuş.

După două şedinţe în care nu s-a întâmplat nimic, pe ordinea de zi a celei programate pentru data de 16 aprilie sunt înscrise două proiecte de hotărâre ce vizează funcţia de viceprimar. Primul proiect privind schimbarea din funcţie a Ionelei Ciotlăuş nu a fost publicat, în schimb din cel de-al doilea putem lectura din expunerea de motive următoarele:

 „Urmare a adoptării hotărârii de schimbare din funcţie a d-nei Ciotlăuş Ionela Claudia s-a vacantat un post de viceprimar al Municipiului Tîrgu Mureş. Faţă de această situaţie, propunem efectuarea procedurilor legale de alegere a unui viceprimar, cu adoptarea unei hotărâri a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş corespunzătoare, în condiţiile Legii nr. 215/2001, O.G. nr. 35/2002, cu respectarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Consiliului local municipal Tîrgu Mureş adoptat prin Hotărârea nr. 37/2010”.

Cel mai vehiculat nume pentru această funcţie este cel al consilierului local democrat-liberal Claudiu Maior. Ce se va întâmpla însă în şedinţa ordinară a deliberativului local rămâne să vedem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.