luni, 7 aprilie 2014

Lucrăm pentru oraș, se laudă găinarii PDL Mureș. Și noi care credeam că pentru firmele pedeliștilor și pentru camarilă



Lucrăm pentru oraș, se laudă găinarii PDL Mureș. Și noi care credeam că pentru firmele pedeliștilor și pentru camarilă
Găinarii din Primăria Târgu-Mureș se însoțesc cu o lozincă demnă de anii 50: Lucrăm pentru oraș! O spun mereu borfașii ilegali sau nu, retardați sau nu, care sunt promovați pe banii publici pe Cătană, 24 de ore și alți intermediari ai banilor de la găinarul din primărie, fără licitație, prin înțelegeri de tip cartel, cu semnătură la notar, cum se laudă jegul de beneficiar, cu prostimea șantajată și șantajabilă din presa târgumureșeană.
Așadar, lucrăm pentru oraș, după ce bandiți din primărie și PDL au stat 3-4 mandate fără să lucreze nimic. Pe firme gen Asphadrum, Kiss Unicum, Cătană, Valepet, Astor și așa mai departe. Căutați fauna din preajma borfașilor PDL Mureș și veți vedea cum lucrează ăștia pentru oraș, cu afaceri cu înțelegeri care grupează 8-9 firme. Tot așa, bandiții PDL Mureș pot clama: lucrăm pentru oraș cu dedicațiile transport terestru Primăria Târgu-Mureș, de sute de mii de euro, pe Siletina cu care a intrat Maior în primărie, cu termopane pe Poruțiu la școli și blocuri, cu reabilitare termică pe Bența, Borșan și Poruțiu, pe reabilitare cetate pe Bența, Borșan, Poruțiu, pe loc de parcare de 800 de euro pentru o mașină, pe Borșan și Senin, pe mii de indicatoare Kiss Unicum, pe fotbal pe mă-sa lui Maior sau pe un retardat care amenință medicii și asistentele la serviciul de ambulanță, pe centralele pentru care banditul PDL Mureș a distrus sistemul de termoficare pentru ca Lasprom să vândă câteva mii de centrale de apartament. Corect, ăia lucrează pentru oraș, pe banii voștri, pe afacerile nășite de porcul de partid și pe mafia PDL Mureș, pe nesimțirea românului care spune; să fure românul e în regulă, dar să nu ajungă maghiarul și să fure ce poate fura și fură de decenii banditul de român.
P.S. Ați auzit ca vreo firmă de mai sus să câștige ceva în afara primăriilor PDL?! Dar ca presa să meargă la vreo licitație, să plătească taxe actualizate pentru chirii modice, să își permită să nu scrie de borfașii lui Florea? Mai sănătos e pupincurismul și cartelul stabilit la notar, nu?!Și vorbim de presa care se face fără plata salariilor legale, cu programe piratate 100 la sută, nu doar ale Microsoft, cu sereiști angajați ca jurnaliști, cu carteluri pentru stabilirea prețurilor publicațiilor și cu carteluri pentru primit pomană de la intermediarii porcului din primărie Zereș, Cătană, Suciu sau alții ca abonați la șmecherașii portocalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.