vineri, 25 aprilie 2014

Cretinii din poliția locală târgumureșeană au încălcat legea pentru că șeful lor zburat din SRI și retardatul lui Florea aveau chef să colinde și să bea cu prostimea!



Cretinii din poliția locală târgumureșeană au încălcat legea pentru că șeful lor zburat din SRI și retardatul lui Florea aveau chef să colinde și să bea cu prostimea!
Dacă tot a adus un amic în discuție prevederile codului rutier, o nouă dovadă că pupincuriștii porcului PDL Mureș - numiți poliția locală a zburatului din SRI, Bretfelean, pentru încălcarea gravă a statutului SRI (ce o însemna asta)  - au încălcat legea din pupincurism pentru scula sereistă și pentru retardatul trimis de banditul mare din PDL pentru imagine. Pentru prostovanii ăștia care vă dau amenzi când voi parcați aiurea - un mare șut?!
Lichelele lui Bretfelean - pe care porcul pedelist nu le-a mai trimis să lipească autocolante în campania lui electorală cu bani publici pe magazinul FCM (1900  de euro, 3000 de autocolante, cum zice licitatiapublica.ro) - au blocat strada pentru că bandiții din primărie și leprele jegoase cu carnet de partid aveau chef să colinde pe strada George Coșbuc și să bea cu prostimea și cu șefii de asociație pe care retardatul lui Florea îi trimitea să facă rost de semnături pentru parcările Senin de 800 de euro și pe care scula idioată a lui Florea îi obliga să plaseze câte 10 abonamente fiecare la hoția din banii publici numită FCM! Gândiți-vă ce ar fi fost dacă un maghiar îndrăznea să facă asta, un consilier UDMR , un retardat ținut pe bani publici nu de PDL. Este că marii români îi rupea capul ăluia care bloca strada, că SRI scria niște articole cu pseudonim, cum practică în presa scrisă, că bandiții lui Florea râdeau de tenul ăluia, cum fac porcii rasiști ai lui Florea? 

Regulament de aplicare a noului cod rutier (Ordonanta de urgenta nr. 195 / 2000 privind circulatia pe drumurile publice)
Art. 175. - Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor:

a) în toate cazurile în care este interzisa oprirea voluntara;

b) în zona de actiune a indicatorului cu semnificatia "Stationarea interzisa" si a marcajului cu semnificatia de interzicere a stationarii;

c) pe drumurile publice cu o latime mai mica de 6 m;

d) în dreptul cailor de acces care deservesc proprietatile alaturate drumurilor publice;

e) pe partea carosabila a drumurilor nationale. În cazul în care nu este posibila scoaterea vehiculelor în afara partii carosabile, acestea vor stationa cât mai aproape de marginea drumului;

Drumul public este calea de comunicație terestră, cu excepția căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal și rutier, deschisă circulatiei publice. Drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.