luni, 28 aprilie 2014

Cât valorează conducerea afacerii consorțiul UMF-Petru Maior?! Un milion de lei! Doar ca idee despre ce interese financiare sunt la mijloc!



Cât valorează conducerea afacerii consorțiul UMF-Petru Maior?! Un milion de lei! Doar ca idee despre ce interese financiare sunt la mijloc!
Știți meciurile alea în care nici nu contează cine joacă pentru că suntem hipnotizați de cât costă fiecare jucător și ne minunăm cât valorează o echipă de 11 față de cealaltă echipă de 11? Tot așa putem să ne minunăm de veniturile anuale încasate de la stat de bugetarii din universitățile zise de stat, dar cum mai multe locuri cu taxă decât la fără taxă și cu mai multe locuri cu taxă decât o universitate privată(sic), bugetari care nu trebuie să meargă prin parlament ca să ia banii ăștia, ci îi iau fără probleme de acasă, ca orice angajat cuminte.  Așadar, afacerea consorțiul UMF-Petru Maior.  Citim din actul de constituire:

5. CONDUCEREA CONSORȚIULUI UNIVERSITAR 5.1. Consorțiul universitar va fi condus de un Consiliu de Administrație care are un președinte și un vicepreședinte. 5.2. Consiliul de Administrație va avea următoarea componență :  o Rectorul  Universității de Medicina si Farmacie din Tîrgu Mureș o Rectorul Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureș o Prorectorii Universității de Medicina si Farmacie din Tîrgu Mureș o Prorectorii Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureș o Președintele Senatului Universității de Medicina si Farmacie din Tîrgu Mureș o Președintele Senatului Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureș o Directorul general administrativ al Universității de Medicina si Farmacie din Tîrgu Mureș o Directorul general administrativ al Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureș 5.3. Președintele și vicepreședintele consiliului de administrație sunt aleși prin vot secret dintre membrii acestuia și sunt validați de către fiecare senat universitar.  5.4. Funcția de președinte va reveni Universității de Medicină și Farmacie urmând ca funcția de vicepreședinte să revină Universității “Petru Maior” din Tîrgu Mureş.
Să vedem cifrele din 2013 la UMF și PM, pentru că inșii nu au binevoit să își afișeze averile și miliardele de lei vechi în declarația din 2014!
1.     Leonard Azamfirei, rector UMF, 133.051 lei la rubrica venit anual încasat net ca profesor, decan, rector, contracte pe instituție.
2.     Szilagyi Tibor, prorector UMF, 84.736 lei
3.     Dan Dobrescu, rector UMF 105.379 lei.
4.     Copotoiu Constantin, președintele senatului, 166.322 lei!
5.     Pop Şerban, director general administrativ UMF, 43.406 lei
6.     Călin Enăchescu, rector PM, 95.873 lei!
7.     Moldovan Liviu, prorector PM, 187.995 lei!
8.     Tatiana Dănescu, prorector PM, 147.421, la grămadă mai multe posturi!
9.     Sigmirean Cornel, președintele senatului, 110. 000 ! În 2012!

10. Radu Boarescu director general administrativ, 66.491 lei.

Trăgând linie: Peste un milion de lei la inșii ăștia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.