marți, 15 aprilie 2014

Bandiții lui Florea folosesc siteul pe bani publici pentru imaginea lui Maior, până și de Paști! Nu vă e frică de Dumnezeu, leprelor?!



Bandiții lui Florea folosesc siteul pe bani publici pentru imaginea lui Maior, până și de Paști! Nu vă e frică de Dumnezeu, leprelor?!
Leprele lui Florea - bandiții din PDL Mureș și pupincuriștii borâturilor de partid portocaliu - se folosesc de banii dumneavoastră și de siteul pe bani publici pentru campanii de imagine la diverși retardați, adică târgumureș.ro, locul în care porcul pedelist și-a făcut și campanie electorală cu gunoiul dat afară din SRI, în campania cu vandalii imaginari din minți bolnave. Desigur, porcii portocalii nu puteau rata imagine pe Maior, pe care porcul mare de partid îl vrea la butoane, ca să pună mâna pe tot orașul.
Atenție, Ciotlăuș, retardatul cunoscut a făcut campanie pentru afacerile pungașilor PDL Mureș legate de parcări pe Senin și Borșan, pe containere pe familionul Urdă și  borfașul PDL l-a trimis pe retardat să se afișeze oriunde și să tragă sfori pentru dedicațiile potlogarilor PDL! Urare semnată de un ins prins ilegal ca viceprimar și ilegal ca și consilier local, pentru că porcul de partid îl vrea pe păcăliciul întreținut nu doar cu afacerile pe FCM, Siletina, pe consilierea lui pește, ci să îl formeze pe întreținut ca urmașul porcului pedelist!
Târgumureșeni, aici sunt banii dumneavoastră și hoția borfașilor PDL Mureș care fură și politizează pentru imaginea a tot felul de ciudați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.