joi, 17 aprilie 2014

Un nou caz Reghina Fărcaș? Porcul PDL Mureș mai vroia un post pentru întreținutul și ilegalul iubit Clodu Maior!Un nou caz Reghina Fărcaș? Porcul PDL Mureș mai vroia un post pentru întreținutul și ilegalul iubit Clodu Maior!
Cum bandiții din PDL Mureș au săpat doi viceprimari PNL pentru a-și pune nulitățile la butoane, rămâne de stabilit dacă viceprimarul numărul 2 le dă mafioților lui Florea peste bot sau acceptă, ca Ichim, să fie bătaia de joc a gunoiului!
După modelul Reghina Fărcaș, borfașul PDL Mureș trebuia să scape de Reghina Fărcaș, pusă la AJOFM Mureș cu ceva sprijin PSD. Cum aia nu a înțeles că porcul etnic are chef de post pentru Luminița Core, nevastă și de un Core din gașca porcului pedelist, prin pungașul PDL de la șefia ANOFM i s-a făcut o delegare Reghinei și apoi, pentru că asta nu vroia să accepte, i s-a inventat că a prejudiciat instituția vorbind la telefon în prezența presei și cărând vreo 8 saci de documente acasă! Desigur, măgăriile au fost demontate și putoarea de la PDL zace acum în pușcărie, după ce lepra Bian a fost prinsă cu mită exact la locul de muncă pe care îl hărăzise Reghinei Fărcaș, adică la Brașov! Cum cazul pute rău a măgărie a porcului pedelist, întrebarea este dacă Ciotlăuș e…bărbată, dacă are curaj să se lupte cu mafia porcului etnic sau va accepta ca pungașul și întreținutul lui ilegal să își facă afacerile în continuare pe FCM, Siletine, asfaltări, pișcotări, containere îngropate și locuri de parcare pentru care porcul din primărie vă fură 800 (opt sute) de euro pentru fiecare mașină, după ce leprele PDL nu au făcut nimic în 3-4 mandate și fură acum doar pe firmele pungașilor PDL și ale altor scursuri etnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu