duminică, 27 aprilie 2014

Tupeu UMF Târgu-Mureș sau frica de a se cunoaște sumele încasate de fabrica la studenți: o singură declarație de avere completată, a prodecanului Molnar Varlam!



Tupeu UMF Târgu-Mureș sau frica de a se cunoaște sumele încasate la fabrica de studenți: o singură declarație de avere completată, a prodecanului Molnar Varlam!
Cei de la UMF Târgu-Mureș simt nevoia să-și ascundă veniturile umflate cu pompa, se poate trage concluzia! Dacă căutați aceste obligații legale, cu declarații de avere, veți avea surpriza ca să găsiți o singură persoană care a binevoit să-și completeze declarațiile și astfel să ofere informațiile utile celor de la ANI, care trebuie să verifice veniturile legale ale bugetarilor.
Alo, rectore, mai lasă naibii declarațiile cu secții maghiare și treci, naibii, la completat! Pentru cunoscători, UMF Târgu-Mureș e celebră pentru bube la ANI prin probleme cu fostul rector Copotoiu, pentru lucrările făcute pe firma unui director care lucra exact pe firma lui și, ca o curiozitate, la UMF găsiți și vreo 6 afaceri cu firma fiului lui Someșan, ceea ce poate indica o bucurie de partid sau ceva ce miroase a USL.
 Și dacă tot am verificat completarea, să spunem că prodecanul Varlam se mândrește cu 4 terenuri, 4 case și apartamente, două garaje, două BMW-uri, bunuri de 40.000 de euro, economii de 138.000 de euro, sponsorizare de 4400 lei, venit net din activitatea didactică de 34.355 lei și cu sume din activitatea medicală și din contracte de prestări servicii medicale și colaborare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.