luni, 21 aprilie 2014

Pentru Someșan de la PSD: ce e aia susținerea promovării folclorului în școli, pe 15.000 de lei din banii prostimii târgumureșene?!

Pentru Someșan de la PSD: ce e aia susținerea promovării folclorului în școli, pe 15.000 de lei din banii prostimii târgumureșene?!
Cum pe Someșan nu l-am  auzit cu răspuns pentru o afacere Smart, cu concurs organizat în afara cadrului legal stabilit de minister, cum a confirmat biroul de presă al MEN, poate va găsi un răspuns înainte să îi explodeze sub nas afacerea bandiților din primărie! 15.000 de lei (adică vreo 3500 de euro) vor să cheltuiască bandiții din primărie pe susținerea promovării folclorului în școli. Rețineți, ei nu promovează folclorul, ci susțin promovarea, ceea ce înseamnă afișe.
Cum bandiții din primărie au dat 1900 de euro pe 3000 de autocolante doar pentru afacerea din campania porcului pedelist, pe magazinul FCM, probabil că afacerea vizată de bandiții din primărie în școlile șefului Someșan cu afaceri anterioare ale fiului pe școlile și la Weekendul controlate de gașca din primărie sunt de lipit autocolante! Pe ce firmă: să fie iar magazinul FCM, ca la autocolantele cu concertul din Unirii, să fie vreun porc de partid, să fie lepra care intermediază publicitatea la notar pentru a se asigura că bandiții au publicitate fără să participe vreun organ de presă real din județul Mureș la sutele de mii de euro dedicați de porcii din primăria Târgu-Mureș și găinarii din Consiliul local?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.