luni, 28 aprilie 2014

Aromânul Becali lucrează la afacerea aromânului Hagi. Plus birou pentru insul care avea, vezi, Doamne, probleme cu… spatele!



Aromânul Becali lucrează la afacerea aromânului Hagi. Plus birou pentru insul care avea, vezi, Doamne, probleme cu… spatele! Medicament etnic, ca să nu paralizeze, de frica că nu poate fenta justiția!

Gazeta sporturilor ne prezintă cum aromânul Becali lucrează la afacerea aromânului Hagi. Justiție made în România, cu beneficii etnice pe măsură. Ne așteptăm ca și Gică Popescu, ca rudă prin alianță a aromânului Hagi, să ajungă tot la prestat servicii la Hagi și eventual în același birou destinat gășcarului Becali. Dar parcă îl durea spatele pe acesta! E vreun tratament… etnic să îi dai muncă de birou celui pe care îl doare spatele?!
P.S. Poate își mai aduce aminte cineva cum unul dintre inițiatorii legii amnistierii, rromul Păun, tovarășul rromului Voicu, a recunoscut cu seninătate că a făcut proiectul de lege cu dedicație, ca să ajute țiganii lui, săracii, care stau aiurea în închisori! Și poate își mai aduce aminte careva că și afacerea mită pentru fotbaliștii U. Cluj, celebrul caz valiza, s-a făcut cu Teia Sponte, un aromân, așadar ilegalitate cu asocierea etnică! Insul a cărat mita și a luat pușcărie cu suspendare, iar tolomacul a luat închisoare pe bune, ca ins care a comandat trimiterea mitei!
Astfel, după ce nu a fost inclus între primii condamnaţi care au mers să muncească încă de acum două luni, Becali a primit o veste excelentă la finalul săptămînii trecute.

Astăzi a ieşit pentru prima dată din Penitenciarul Poarta Albă pentru a munci la Academie, în localitatea Ovidiu, lîngă Constanţa, susţine ziare.com. De asemenea, se pare că patronul Stelei a primit un birou special amenajat pentru el faţă de ceilalţi deţinuţi care lucrează separat.

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, iar în luna mai va împlini un an de cînd este încarcerat.

Gandul.ro dixit:
Gigi Becali şi Teia Sponte pregăteau operaţiunea „Valiza de la Cluj” în limbi străine. Cei doi vorbeau la telefon în limba aromână, motiv pentru care procurorii DNA au apelat la un traducător specializat pentru descifrarea dialogurilor. Convorbirile au avut loc aproape de miezul nopţii, cu două zile înainte de meciul U Cluj-CFR Cluj. Iată cîteva fragmente ale discuţiilor:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.