duminică, 13 aprilie 2014

Terorism de presă de partid: Jurnalul național strânge semnături împotriva insului cu care oamenii trustului au pierdut procese! Șantaj sau răzbunare?!



Terorism de presă de partid: Jurnalul național strânge semnături împotriva insului cu care oamenii trustului au pierdut procese! Șantaj sau răzbunare?!
Somnul rațiunii naște monștri numiți și teroriștii de presă de partid. Ce face un terorist de presă de partid pe care nu îl identică, desigur, micul Titulescu? Șantajează cu semnături pentru demiterea șefului ANI după ce tovarășii teroristului de presă au pierdut procese cu șeful ANI și cu familia lui! Cum ar veni, bandiții media de partid se răzbună pentru procesele pierdute! Poate că presa corectă, normală și cea fără limbi în fund date leprelor politice va sancționa noua ieșire în decor a slugilor varanului și ale partidului Conservator. Vorba cuiva, și Eminescu a lucrat la organul Partidului Conservator, dar ăla era talentat!
În caz că ați uitat, procesele pierdute de gășcarii din trust sunt după cum urmează:
Reporter virtual zicere:
Judecătorii au constatat că postul de televiziune Antena 3 şi Oana Stancu au prejudiciat imaginea lui Marian Georgescu. Decizia poate fi contestată cu apel, anunță EVZ.

    Minuta Judecătoriei, facută publică astăzi:
    “Admite în parte acţiunea completată şi precizata. Obligă pârâţii în solidar la plata sumei de 20.000 de euro – contravaloarea în lei la data plăţii -către reclamant reprezentând daune morale. Respinge ca neîntemeiat capătul de cerere privind formularea de scuze publice şi redarea dispozitivului hotărarii în cadrul a două emisiuni. Ia act că reclamantul nu solicită cheltuieli de judecata.Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică.“

Nu este primul proces pierdut de Antena 3 şi jurnaliştii săi.  Mircea Badea a pierdut până acum două procese: unul cu șeful ANI, Horia Georgescu, iar celălalt cu jurnalistul Robert Turcescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.