vineri, 18 aprilie 2014

Intră și Ciotlăuș în partidul din care a plecat borfașul etnic ?!Intră și Ciotlăuș în partidul din care a plecat borfașul etnic ?!
Vă este cunoscut că la Târgu-Mureș, orașul în care porcul român trebuie să fure doar etnic, mafia PDL Mureș, pusă pe făcut bani publici pe licitații și încredințări etnice și pe lepădături cu carnetul de partid portocaliu, nu s-a jenat să sape doi viceprimari legali ai PNL pentru a pune un  nimic de la PDL în loc! Cum javrele etnice pedeliste nu vor decât să vă fure banul public etnic și pe carnet de partid, atenție la toate afacerile cu retardatul promovat de hoții PDL Mureș, în plin plan! Pînă atunci, doar ca observație, viceprimarul Ichim a fost săpat de lepădătura PDL și s-a înscris în PNȚCD! Adică exact în partidul din care fugise hoțul cunoscut, cu mulți ani înainte. După modelul acesta, Ciotlăuș, dată jos de mafia porcului PDL Mureș, se va înscrie și ea în partidul din care a fugit lepădătura cunoscută și banditul care trage sfori pentru rahatul PDL?!

Ciotlăuș, înainte să te înscrii la PNȚCD, ia cheamă DNA și Curtea de conturi pentru afacerea pe primărie cu sponsorizare Iglesias, cu firme abonate la hoții de români cu carnet portocaliu și la potlogarii de subordonați și verificați ce diamante a dat retardatul lui Florea din  partea orașului și din banii publici?! Plus că porcul cu om la Aquaserv a luat sponsorizare și de acolo. Vremurile în care lepădătura susținea că apa e scumpă pentru că e un maghiar acolo șef au trecut, acum borfașul are sponsorizare pentru Iglesias din apa…scumpă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu