luni, 7 aprilie 2014

Hoții banului public decontează indicatoare rutiere inutile. Din nou, hoție din bani publici la Târgu-Mureș, cu acordul borfașilor din primărie!



Hoții banului public decontează indicatoare rutiere inutile. Din nou, hoție din bani publici la Târgu-Mureș, cu acordul borfașilor din primărie!
După ce am avut surpriza să găsim polițiști locali - adică specia folosită de bandiții lui Dorin Florea în campania electorală, pe bani publici – 1900 de euro, pe magazin FCM, cu autocolante pentru jeg, conform singurei afaceri cu autocolante a bandiților din Primăria Târgu-Mureș,  cu vandalii imaginați de leprele etnice alcooliste sau sereiste - care se felicitau cum dublează inutil indicatoarele pentru ca proștii să poată vedea mai bine (a se citi deconta banii mai bine pentru abonații hoțului din primărie), priviți indicatoarele puse pentru firma abonată la borfașul din primărie și la afaceri din bani europeni! Indicatoarele sunt, probabil, pe Kiss Unicum, iar porcii banului public le pun acolo unde nu se poate ieși cu mașina din cauza unei parcări,  așadar indicatoare sunt inutile. Dar cum ar mânca ceva gura abonatului la porcul portocaliu din Primăria Târgu-Mureș, de ce să nu deconteze în plus leprele care vă pun și pe blocuri, din banii publici, tăblițe bilingve, dar care au silă de tăblițele bilingve legale la școli, pe care bandiții de partid nu le-au pus la timp și au fost și prinși de CNCD? 
P.S. Bandiții banului public din Primăria Târgu-Mureș decontează și indicatoarele destinate pietonilor, alături de zecile de mii de indicatoare pentru afacerea cu ridicat mașini pe porcul de Țerbea și pe parcări pe abonatul Moldovan?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.