miercuri, 23 aprilie 2014

Ce bani au decontat bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe felicitările pedelistului și condamnatului Filimon?!



Ce  bani au decontat bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe felicitările pedelistului și condamnatului Filimon?!
Un ins condamnat cu suspendare pentru neglijență în serviciu, dar ținut de porcul mare PDL Mureș în funcția din care a fost neglijent, are, iar, felicitări pe banii publici, cel mai probabil. După modelul porcului pedelist cu autocolante de campanie electorală și de concert de Paști pe magazin FCM, poate aflăm că Filimon și-a tras și el felicitări pe vreo firmă de casă, de preferat a unui porc jegos pedelist.  Alo, condamnatul cu suspendare, ce ți-a mai fătat mintea?!

În caz că ați uitat ce calendare cu urări și-a tras condamnatul lui Florea:



Scandal pe etichete bilingve în Piaţa 7 Noiembrie din Târgu Mureş. Şeful Administraţiei Pieţelor Târgu Mureş, Vasile Filimon şi cel al Poliţiei Locale Târgu Mureş, Valentin Bretfelean, sunt acuzaţi de discriminare după ce au înterzit împărţirea unor etichete bilingve în piata agro-alimentară din Piaţa 7 Noiembrie. Acuzaţiile sunt aduse de cei de la Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania, organizaţia Târgu Mureş.
Toată tărăşenia a început după ce o femeie, însoţită de cei de la PPMT Târgu Mureş, a împărţit etichete bilingve comercianţilor, fără a deţine însă o autorizaţie în acest sens. Pe fir a intervenit Poliţia Locală şi Administraţia Pieţelor care au interzis distribuirea etichetelor bilingve pentru produsele agro-alimentare. Poliţia Locală Târgu Mureş a aplicat şi o sancţiune de 1.500 de lei pentru încălcarea legii.

“Ne-am alăturat şi am sprijinit pe doamna Lako Peterfi Tunde şi cu câţiva voluntari, am încercat să distribuim pe piaţa  7 Noiembrie denumiri de produse bilingve...Direcţia Pieţelor a interzis şi a cerut să se scoată de pe mărfuri", a declarat Jakab Istvan, preşedintele PPMT Târgu Mureş, acuzându-l pe şeful Pieţelor de discriminare.

Şefii celor două instituţii sunt acuzaţi de reprezentanţii PPMT Târgu Mureş de discriminare şi au depus sesizare în acest sens la Consiliul Naţional împotriva Discriminării. Mai mult, PPMT Târgu Mureş cere demiterea şefului Administraţiei Pieţelor Târgu Mureş, Vasile Filimon.

Atât Filimon, cât şi şeful Poliţiei Locale Târgu Mureş au susţinut că în acest caz nu s-a respectat legea, deoarece era necesară o autorizaţie pentru împărţirea etichetelor bilingve.

“Pe mine nu mă interesează că scrie salată şi în română şi în maghiară. Foarte bine dacă scrie, dar să respecte legea”, a declarat Bretfelean, care a precizat că femeia care a împărţit etichetele împreună cu PPMT, fără să deţină autorizaţie, a fost prinsă şi în urmă cu o lună în faţa Prefecturii Mureş împărţind pliante în mod ilegal.

Acesta a explicat că amenda a fost aplicată în baza unei hotărârii de CL "143/2012 capitolul 2, punctual B, litera E, cu amendă de 1500 de lei, minimum, deşi este recidivistă dacă putem folosi acest cuvânt din punct de vedere contravenţional”.

La rândul său, Vasile Filimon susţine că "am cerut să se intre în legalitate. Atât doar. Nu am absolut nimic, nici cu inscripţiile bilingve. Nu am nicio problemă în acest sens". Şeful Pieţelor a precizat că acele etichete împărţite ar fi ilegale pentru că există reglementări care prevăd cum trebuie să arate o etichetă a produselor. Însă în pieţe am găsit mai multe tipuri de etichetare a produselor,  inclusiv care nu respectau legea.

Cei de la PPMT Târgu Mureş solicită public demiterea lui Filimon din funcţia de şef al Administraţiei Pieţelor Târgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.