marți, 15 aprilie 2014

Să vedem mâine dacă consilierii UDMR Târgu-Mureș sunt atât de proști cum vor borfașii de la PDL Mureș! Și ce fac pentru cei 900.000 de lei dedicați de porc pentru Peninsula 2014! Românii (și maghiarii) supt Mihai-Voievod Viteazul (de la primărie?!)



Să vedem mâine dacă consilierii UDMR Târgu-Mureș sunt atât de proști cum vor borfașii de la PDL Mureș! Și ce fac pentru cei 900.000 de lei dedicați de porc pentru Peninsula 2014! Românii (și maghiarii) supt Mihai-Voievod Viteazul (de la primărie?!)
Pentru un om pentru care votul etnic nu e necesar așa cum vor inșii care se dau ma1ri români, dar care votează hoții și putorile de români care îi fură la primărie, e de preferat metoda răul cel mai mic, hoțul cel mai mic și tocmai de aceea votul maghiarilor din Târgu-Mureș e mereu surprinzător. Deși normal ar fi să câștige primăria și majoritatea în consiliul local, maghiarii fac ce fac și ajung cu voturi mai puține, deși se mai și votează din partea românilor pentru ei. Cum, naiba, reușesc, ei care nu au o alternativă serioasă și nici n partidulețe de umplutură, precum românii, doar ei știu. Dar și când votează și apoi fac jocurile pungașilor români e și mai tragic!
 În 2008 banditul PDL Mureș avea nevoie de voturi, la locale și s-a gândit să-și tragă echipă pe banii publici, de la primar PDL de Sânnicolau Mare, cum a recunoscut Clodu Maior. Prețul nu se știe, echipa a fost susținută de borfașii PDL Mureș doar din banii noștri publici, milioane de euro anual, nimeni nu a auzit ca Maior să cumpere măcar semințe jucătorilor sau elastic pentru chiloți! Deși echipa a fost inventată pentru banditul PDL Mureș, pe club de pedelist, la prezentarea echipei toți jurnaliștii erau oripilați la prezentarea afacerii pedeliste cum se drăgosteau udemeriștii cu pedeliștii, pesediștii sau cu peremiștii! Doar că nu se pupau pe gură cei care ar fi trebuit să fie în tabere adverse și mai mult să fie și pierzători, din moment ce un bandit a câștigat alegerile cu șmecheria echipă în campanie electorală, pe banii prostimii, iar consilierii altor partide se bucurau de șmecheria ăluia!
UDMR a mai dovadă de prostie cruntă și cu alte ocazii, când javra pedelistă le-a făcut praf una dintre cele mai vechi străduțe pietruite din municipiu, pasajul Palas, când a refuzat Vâltoarea maghiarilor, pe care banditul din primărie a înlocuit-o cu un festival pe asociația  unui român! Maghiarii sunt luați la miștocăreală mereu de banditul PDL, nu primesc afaceri pentru că ele sunt mai toate pe bandiții  abonați ai  și din PDL, iar țiganii care vorbesc limba maghiară și votează cu maghiarii sunt atacați etnic de banditul PDL și de javrele din biroul de presă al primăriei, care fac discriminare rasială, pe comunicate imbecile ale proștilor din poliția locală, cărora sereistul expirat Bretfelean nu le-a spus că etnia nu e definitorie în semnalarea unei fapte și rasismul jegos să rămână la mamele prostovanilor din poliția locală! Mai mult, în campania electorală (atenție la licitatiapublica.ro și la afacerea pliante, pe banii publici!), banditul PDL Mureș  a scris un jeg în care a atacat UDMR exact bilingv, pe pliantul din plic sigilat și aruncat în cutia poștală, acțiune numită de bandiții lui Florea; scrisoare deschisă (sic). A urmat campania porcului pedelist cu vandalii imaginari, găsiți de borfașii lui Florea ca fiind din alte partide, pentru că așa i-a spus sereistul ratat Bretfelean, acuzat de Florea ca fiind la baza făcăturii: Bretfelean știe ce vorbește, e fost sereist! Și ca fost sereist, presa din Maramureș a descoperit că insul a încălcat grav statutul SRI, fapt pentru care a fost zburat din SRI și luat de suflet de Florea, doar el știe pentru ce minuni cu vandali de pus în practică.
P.S. Știți cum au bandiții PDL la mână UDMR, pentru a-l vota pe un retardat viceprimar? Cu …Peninsula! Pentru care banditul PDL vrea să dea 900.000 de lei (peste 200.000 de euro cadou!). Din banii prostimii! După ce borfașul le propunea celor de la Peninsula să facă festivalul în Parcul municipal, motiv ca borfașii PDL Mureș să repare parcul pe firmele jegurilor din PDL Mureș și ale ordinarilor etnici  din camarila borfașului portocaliu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.