joi, 24 aprilie 2014

O veste bună pentru bandiții PDL Mureș care se folosesc de presa care merge la notar, cu intermediarul întreținut de porcul PDL, pentru reclamă la retardați. Antena 1 Târgu-Mureș continuă să emită!



O veste bună pentru bandiții PDL Mureș care se folosesc de presa care merge la notar, cu intermediarul întreținut de porcul PDL, pentru reclamă la retardați. Antena 1 Târgu-Mureș continuă să emită!

Pentru aceia care nu știu, publicitatea nu vine, ca în capitalism, la Târgu-Mureș, pe criterii de gen audiență, preț, ci pe pupătură în dos la intermediarul porcului din primărie! Iar când intermediarul se laudă cum cătanele proaste din presă se duc la notarul lui pentru a primi cotele de publicitate aranjate printr-un fel de cartel (urmăriți notarul și intermediar ulabonat la porcul pedelist de vreo 5 ani încoace, de la Sergiu Zereș încoace), nu se poate ca bandiții PDL Mureș să nu salute prelungirea licenței Antena 1 Târgu-Mureș! Liber la reclamă pentru retardatul lui Florea și pe alte specimene legale sau nu, care au nevoie de imagine pe banii publici, strict din calcule politice și pentru a se uita cum porcul pedelist le ține pe lepădăturile PDL din banii publici, cu dedicație. Desigur, o știre mai bună pentru Cătană/Știi TV, care altfel trebuiau să ducă singuri reclama pentru retardat, deși păcăliciul de șef se laudă că el bagă pedeliștii gratis pe sticlă!


Consiliul Național al Audiovizualului a decis în ședința de astăzi să prelungească cu până la nouă ani licențele Antena 1 București și a stațiilor locale din Miercurea Ciuc, Sinaia, Tg. Mureș și Sf. Gheorghe.

    Deciziile de prelungire votate astăzi de membrii CNA sunt valabile până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.

Principalele discuții purtate de membrii CNA cu reprezentanții Antena TV Group s-au centrat pe problemele ridicate de emisiunile tabloid Acces Direct și Un show păcătos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.