luni, 14 aprilie 2014

Expulzatul din SRI Bretfelean, alături de pedeliștii găștii lui Florea, pentru imagine!



Expulzatul din SRI Bretfelean, alături de pedeliștii găștii lui Florea, pentru imagine!
Gășcarul PDL Mureș, Bretfelean, insul cu subordonații cu sarcina de lipire a autocolantelor pe bani publici în campania borfașului PDL Mureș, pe afacerea vandali imaginați de bețivanii cunoscuți, e fluturat de bandiții din primărie la dat flori! Insul e pozat lângă pedeliști, așadar acțiunea  a fost politică și s-au folosit siteurile pe bani publici și  publicitatea pe bani publici pe Cătană și gașca pentru promovarea de partid și probabil că și banii publici pentru flori, pentru că hoții PDL Mureș nu dau flori din banii lor, nu-i așa? Individul acesta recunoaște apartenența politică și poate ar fi bine să îl căutați la statut și la trecut, pentru a afla de ce SRI l-a dat afară pe acesta din servicii! Pentru cei care nu știu, bandiții din Primăria Târgu-Mureș îl cară pe Bretfe Boy și în delegațiile folclorice ale primăriei! În contul campaniei pentru porcii și retardații PDL Mureș sau insul e sub acoperire în… Grecia, un cal troian al SRI?
P.S. Bandiții de subordonați ai lui Bretfe Boy au blocat o stradă pentru că gagiul avea chef să colinde. Desigur, cu un retardat cunoscut și amic, iar poliția nu a îndrăznit să le dea un șut bandiților care închid străzi pe motiv că șeful are chef de un păhărel cu prostimea!

 
Valentin Constantin Bretfelean. Fost ofiter de securitate. Pâna în septembrie 2001, sub gradul de maior, a condus sectia SRI Maramures. Demis si trimis în fata Consiliului de Judecata al SRI, pentru abateri grave de la regulamentele institutiei. Pâna în prezent nu s-a pronuntat vreo sanctiune împotriva sa.https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?14320

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.