duminică, 27 aprilie 2014

Locomotive de partid pentru prăpădiții care nu pot candida singuri



Locomotive de partid pentru prăpădiții care nu pot candida singuri
Vă mai amintiți când mandatul președintelui era de doar 4 ani? A venit un geniu pustiu și a spus: dacă lăsăm mandat de 4 ani, avem președinții de partid care candidează la funcția supremă  locomotive electorale pentru partid la generale, așa că e cazul să introducem mandatul președintelui de 5 ani. Mandatul de 5 ani nu a fost nici acesta vreo treabă deșteaptă, candidații la președinție au tras în continuare partidul după ei, ca locomotive ce sunt și putem vorbi și de locomotive electorale pentru europarlamentare sau pentru alegeri locale, cu păcăliciul de șef de partid care face campanie acolo unde el nu candidează!


Doar ca idee, ce caută Ponta pe afișe, dar Udrea, dar alți șmecheri care fac pe locomotivele, dar care nu candidează la europarlamentare sau locale? Dar ce caută alte specimene de partid care se dau slugile și uneltele șefului de partid, pentru afacerile de familie care au nevoie de avizul din primărie și de domeniul public dat pomană de porcul din partid și primărie?  Ca să candidezi ai nevoie de fățoiul șefului sau de mențiunea că ești sluga dedicată a golanului de partid?

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/udrea--mandatul-de-cinci-ani-pentru-presedinte-s-a-facut-atunci-cand-nastase-credea-ca-va-fi-ales-219537
La modificarea Constituţiei în 2003, mandatul preşedintelui României a devenit de cinci ani, iar cel al Parlamentului a rămas de patru ani, ceea ce a dus la decalarea alegerilor pentru cele două insituţii. Amendamentul la proiectul de revizuire a Constituţiei de prelungire a mandatului şefului statului de la patru la cinci ani a fost susţinut în Parlament de Antonie Iorgovan, dar şi de PD şi PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.