miercuri, 23 aprilie 2014

Cât decontează pe invitațiile FCM/ASA banditul din Primăria Târgu-Mureș?Cât decontează pe invitațiile FCM/ASA banditul din Primăria Târgu-Mureș?
Din câte ne amintim, cei de la FCM/ASA, club ținut pe bani publici de banditul PDL pe considerente de ajutat pedelistul Maior să nu crape de foame, el și mă-sa, pusă la conducere, se lăudase că acceptă doar abonamente la meciurile de acasă. Motiv, probabil, de a se deconta fără număr, după modelul studenți și elevi care s-ar plimba gratuit cu autobuzul Siletinei pe care Maior nu o mai recunoaște, dar și motiv de a lua mereu suma garantată, indiferent dacă prostul vine sau nu la stadion. Am pus mâna recent pe o invitație la un meci al clubului întreținut de banditul de partid și primărie pe milioane de euro anual, bașca cadou instalație de nocturnă furt din banii publici pentru un păcălici privat, de la cineva care credea că face un serviciu banditului de partid dând cadou invitații.  Să vedem ce cuprinde așa ceva:
În stânga se lăbărțează un text. Fizionova. O afacere inventată în 2013, strada Horea 20, CUI 31620134, J26/514/2013.
INREGISTRAT din data 10 May 2013
Tot în stânga se lăfăie îndemnul visit My TG.ro, cu subtitlul Pentru Târgu-Mureș, pentru sport (al porcului pedelist, desigur). Dacă căutați pe siteul ASA linkul vă conduce la…siteul administrației publice locale, tîrgumureș.ro, acolo unde sunt zoaiele de propagandă de la agramatul care îl prostește pe retardat, pentru retardatul lui Florea, unde sunt atacurile rasiale ale biroului de presă și ale jegurilor din poliția locală la adresa rromilor (țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală!) și acolo unde porcii lui Florea au inventat campanie electorală pentru hoț, cu vandali imaginați de un derbedeu cu mintea tulbure și cu oarecare probleme cu statutul unei instituții de informații. Întrebarea rămâne: cât decontează banditul PDL Mureș, pentru că se împart sute sau mii de astfel de invitații la fiecare meci?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu