sâmbătă, 12 aprilie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu reabilitare termică pe banii și pe impozitele voastre!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu reabilitare termică pe banii și pe impozitele voastre!
Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, mereu în căutare de publicitate pe seama prostimii, atunci când nu dedică prin publicitatea pe Cătană și Zereș propaganda pentru retardat și borfașul mare, au pus plăcuțe bilingve pe blocuri din Târgu-Mureș cu mesajul: bloc reabilitat termic de primăria Târgu-Mureș. Bastarzii ăștia mint cu seninătate, pentru că blocurile sunt reabilitate din bani europeni, din contribuția locatarilor și din taxele și impozitele tuturor târgumureșenilor! Dacă banditul etnic din primărie vrea să se împăuneze, el și partid lui de hoți, cu banii care vă vin direct din buzunare și impozite cereți-i lepădăturii să scrie corect sursa banilor! Ce nu vă mai spune lepra PDL Mureș este că reabilitarea se face pe abonați la golanul portocaliu, de genul Borșan, Bența. Poruțiu și dracul mai știe ce abonat al găștii PDL Mureș!
P.S. Porcul de la primărie a pus plăcuțe bilingve pe blocurile voastre, dar nu a considerat necesar banditul rasist să pună plăcuțele bilingve la școli decât după ce Florea a luat amendă pentru discriminarea maghiarilor! După ce a luat amenzi și pentru alergia bolnavă pe care o are la rromi, de fațadă, ca să pară mare arian, sau din ADN-ul propriu.
Exemplu de calcul:

Proiectul de reabilitare termică va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile în proporţie de 60% din cheltuielile eligibile. Municipiul Tîrgu Mureş cofinanţează proiectul în proporţie de 40% din cheltuielile eligibile, din care 20% reprezintă contribuţia Municipiului şi 20% contribuţia asociaţiilor de proprietari.

În şedinţa Consiliului Local de marţi, 8 aprilie 2014, consilierii au aprobat mecanismul de recuperare a cheltuielilor eligibile şi neeligibile aferente ratei de cofinanţare a asociaţiilor de proprietari, în conformitate cu Ghidul Solicitantului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.