duminică, 27 aprilie 2014

O dovadă că pentru PSD și gașca din campanie lucrează cretini agramați?!O dovadă că pentru PSD și gașca din campanie lucrează cretini agramați?!
Dacă luați la puricat reclamele, anunțurile și comunicatele din România veți găsi că în mare parte acestea par să fie scrise de cretini paraleli cu limba română! Un exemplu găsit la PSD, UNPR plus PC, de care ar trebui să se indigneze profesorii de română care luau mită electorală mai acum vreo 4 ani, pe vremea asta, e drept că mai mult de la hoții PDL Mureș din Târgu-Mureș sau aiurea.
România Puternică în Europa! Chiar și pentru un copiator ca Ponta ar trebui să fie valabilă legea gramaticii care spune că în limba română substantivele se scriu cu literă mică, cu excepția când începe o nouă propoziție. Scriind ca un agramat Puternică te faci de râsul Dacianelor și de râsul Trăienelilor, ca să fim bine înțeleși. Minunea lingvistică continuă: MÂNDRI că suntem români! Care prost le-o fi scris un cuvânt cu verzale și restul cu litere mici poate că știe beneficiarul mizeriei care sfidează gramatica. În rest, bine că nu a fost vreun text gen Vanghelie și vreo virgulă între subiect și predicat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu