marți, 8 aprilie 2014

Siteul pe bani publici, de la țigani cu cuibul stârpit la…La mulți ani comunității țigănești târgumureșene!Siteul pe bani publici, de la țigani cu cuibul stârpit la…La mulți ani comunității țigănești târgumureșene!
În caz că ați uita, același site pe bani publici plesnea rromii, văzuți de borfașii din primărie, leprele lui Florea din birou de presă sau poliția locală, ca fiind… țiganii cu cuib stârpit de polițiștii locali! Desigur, de data aceasta o altă campanie jegoasă pentru ilegalul Maior, cel pentru care borfașul PDL Mureș a încercat o dedicație de 35.000 de lei pe motiv de PF și consilier imaginar! Plus că în articolul cu rromii văzuți de bastarzii ăștia drept țigani cu cuib, așadar o glumă rasistă cu zburătoare, javrele lui Florea s-au dat de gol cu afacerea 7 milioane de euro pentru reparat ștrand, din care 30 la sută, adică 2,1 milioane de euro veneau direct de la bugetul orașului, restul din alte surse, toți banii urmând să ajungă desigur, tot la abonații  și dedicații jegului portocaliu de la primărie, adică Bența, Poruțiu, Borșan, Cătană, Valpet, Astor și alții. 7 milioane cu scuza ștrand, pe abonații porcului pedelist, parcă nu era rău, nu-i așa?!
Claudiu Maior: La mulţi ani, comunităţii ţigăneşti târgumureşene!
Marţi, 08 Aprilie 2014 12:49 | Imprimare | EmailMarime text:

      Ziua de 8 aprilie a fost adoptată drept Ziua Internaţională a Romilor în anul 1971, cu ocazia Primului Congres Internaţional al romilor de pretutindeni care a avut loc la Londra. A devenit o tradiţie ca ţiganii să fie sărbătoriţi într-un cadru festiv la Tîrgu-Mureş, iar anul acesta acţiunea s-a desfăşurat la Fundaţia Curcubeu. Astfel, marţi, 8 aprilie 2014, consilierul Claudiu Maior a transmis comunităţii un mesaj de La mulţi ani!, din partea Primăriei Tîrgu-Mureş. Copiii au fost însă cei care s-au bucurat cel mai tare de vizita reprezentanţilor autorităţii locale, şi asta deoarece, nu mai puţin de 350 de elevi din Valea Rece au primit câte un pachet cu rechizite. ”Urez comunităţii ţigăneşti un călduros La mulţi ani! Ca autoritate locală, suntem alături de ei şi îi sprijinim ca pe oricare târgumureşean, iar astăzi, cu atât mai mult vreau să simtă că dorim să fie integraţi în societate şi îi sprijinim să înveţe carte.”, a declarat consilierul Claudiu Maior. Totodată, Claudiu Maior s-a arătat mulţumit de faptul că în ultimii ani ţiganii nu mai crează probleme la Tîrgu-Mureş.Biroul de presă al municipiului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu