miercuri, 16 aprilie 2014

Românii (și maghiarii) supt Florea(Mihai Voievod Viteazul). Mafia PDL Mureș lovește din nou cu ilegalii de serviciu!



Românii (și maghiarii) supt Florea(Mihai Voievod Viteazul). Mafia PDL Mureș lovește din nou cu ilegalii de serviciu!
Pohta ce a pohtit PDL Mureș, astfel că l-a pus pe păcăliciul ilegal Maior, întreținut de porcul pedelist cu milioane de euro dedicați pe Siletina cu care a intrat în primărie pe FCM, pe așa-zisa consiliere a retardatului, contra sumei de 35.000 de lei dedicație pe persoană fizică, ilegal ca viceprimar, ilegal ca și consilier personal, insul care are nesimțirea și tupeul cât contul! Pentru Ciolăuș și PNL, soluția este demascarea infractorilor PDL și a borfașilor români și maghiari care fac afaceri cu Florea din poziția de consilier local, demascarea pomenilor banditului de la primărie pe firmele leprelor de consilieri și sesizarea ANI și pe legea funcționarului public că pramatia PDL Mureș a politizat primăria, a folosit bunurile instituției pentru a face imagine retardaților cunoscuți de partid și pentru folosirea banilor publici în campania curvelor de partid portocaliu!
Românii (și maghiarii) supt Florea (Mihai Voievod Viteazul).
Atenție, târgumureșeni și presă șantajată cu intermediarul cu notar, cu diplome de handicapați, cu chirii modice, cu chefuri cu leprele PDL mureș, porcii lui Florea i-au făcut campanie retardatului pe siteul pe bani publici tîrgumure.ro și copiind mizeriile agramate scrise de un prostovan, publicându-le ca fiind ale biroului de presă al primăriei! Leprele lui Florea au uitat de statutul de funcționar local care nu are voie să facă campania și s-au conformat dorinței lepădăturii de partid! Le dați un șut javrelor întreținute de porcul pedelist, pe familie, control DNA și carnet de partid, din primărie sau e mafia prea mare?!

Consiliul Local Tîrgu-Mureş a decis, în şedinţa ordinară de azi, schimbarea din funcţie a viceprimarului Ionela Ciotlăuş.

16 consilieri locali au votat pentru înlocuirea viceprimarului PNL, 5 s-au pronunţat împotrivă, înregistrându-se o abţinere.

Prin aceeaşi procedură de vot secret, democrat-liberalul Claudiu Maior a fost desemnat viceprimar, obţinând 16 voturi faţă de cele 6 ale contracandidatului său, social-democratul Lucian Loghin.

Claudiu Maior a mai fost viceprimar al municipiului Tîrgu-Mureş în perioada 2008-2012.

Vlad Amariei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.