luni, 21 aprilie 2014

Ciotlăuș, un șut pentru Maior, pentru afacerile dedicate de porcul lui de partid?!

Ciotlăuș, un șut pentru Maior, pentru afacerile dedicate de porcul lui de partid?!
Pentru Ciotlăuș, primar PNL dat afară de porcii lui Florea, hoții patentați cu carnet de partid și cu pretenții de hoți etnici, doar niște idei de afaceri dedicate de porcul pedeliste pentru afacerile lui Maior și pentru interesele lichelelor din PDL Mureș, faceți sesizările cuvenite:
1. Afacerea transportul terestru al primăriei, pe Siletina. Pentru amatorii de senzații tari, asta ar putea însemna cărat pedeliști la partid, la Cluj-Napoca sau aiurea, cărat galerie, cărat pensionari la Viena sau aiurea și elevi, pentru ca porcul pedelist să deconteze fără număr pe firma cu care Maior nu se mai laudă dar pentru care cere mărirea prețului și pentru care se pozează în fața autobuzelor!
2. Afacerea consilierea consiliatului. Porcii lui Florea i-au dat ușă lui Chiorean, consilierul consiliatului ilegal. Poate aflăm unde e concursul pentru gășcar și câți bani umflă cel care scrie mizeriile agramate pentru Maior, pe care porcii din biroul de presă le copiază și le semnează birou de presă al primăriei!
3. Afacerea lobby nesimțit pentru Senin (pe parcări de 800 de euro loc de staționare o mașină, pentru care porcul pedelist trebuie să deconteze la gășcarii lui), pe frații Urdă (pentru care porcul pedelist avea de dat 100.000 de lei pe un container îngropat). Desigur, alte afaceri gen lobby pentru porcul pedelist în vederea plasării de abonamente la gunoiul electoral FCM.
4. Afacerea cupe ale liceelor, cu bandiții din primărie cu premii de 15.000 de lei din banii publici pentru o singură echipă. Pe afiș FCM și magazinul de plasat echipament sportiv prin mila bandiților PDL.
5. Afacerea publicitate pe intermediarii lui Florea, gen Roskom (24 de ore mureșene), Cătană, Suciu, de sute de mii de euro anual. Ăștia iau banii de la Florea și îi dau în parte presei bovine care nu trebuie să meargă la notar, de acest lucru asigurându-se un păcălici care sre laudă că are notar cu care proștii din presă semnează! Un mic cartel al porcilor?!
6. Afacerea păcălici ilegal pe PF, motiv ca porcul pedelist să îi umfle contul lui Maiorel cu 35.000 de lei din banii prostimii!
7. Afacerea 1,7 milioane de euro dedicați de porcul pedelist pentru întreținut. Maiorel - ținut în Executiv și Legislativ de porcii PDL - primește ca un olog bani public ca să se joace de-a fotbalul!
8. Afacerea filmare pentru Maior. Cum Cătană mi s-a lăudat că îl dă pe păcălici gratis la Știi TV (pe Info Statistics), înseamnă că banii pentru promovat păcăliciul pedelist nu se decontează și ăștia ar trebui luați doar de Antena 1 Târgu-Mureș care emite de la Weekend și e strânsă cu ușa de bandiți pentru că emite de pe spațiul public.
9. Afacerea ASA la școli, motiv ca porcul de partid să deconteze alți bani pe tricouri, abonamente date, cică, gratuit, din banii destinați pedelistului de porcul pedelist!
Deocamdată, atât!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.