miercuri, 30 aprilie 2014

Spam de la elefantul



Spam de la elefantul
Niște deștepți s-au gândit la o promovare prin intermediul fraierilor care oferă datele prietenilor unor străini pentru a primi 10 lei pentru fiecare ins convins să facă comandă. Până acum, Elefantul.ro era un site serios, să vedeți cum va fi înjurat de zeci de mi de inși cărora proștii de amici le bagă spamul în casă și încearcă să mai facă și bani de pe urma lor.

Recomanda Elefant prietenilor tai si castiga pana la 1.000 de lei.



Orice client Elefant poate recomanda produsele noastre și poate castiga 10 de lei pentru fiecare client nou recomandat.

E foarte simplu!
Cu un singur click, poti trimite invitatie tuturor prietenilor de pe Facebook, sau tuturor contactelor tale din Gmail sau Yahoo!

Persoanele invitate trebuie să fie clienți noi și să efectueze o achiziție în termen de 7 zile de la primirea invitației sau de la accesarea linkului. Dacă noul client efectuează o comandă în acest interval, nu returnează produsul si nu anulează comanda, voucherul de 10 de lei aferent va deveni activ în contul tău și la următoarea comandă poți plăti cu 10 de lei mai puțin!

Poți folosi voucherul care cumulează câte 10 de lei pentru fiecare client nou recomandat către Elefant timp de 6 luni.

Poti folosi banii castigati pentru comenzile tale pe Elefant. Introdu codul unic în câmpul dedicat din pagina de comanda si valoarea acesteia va fi redusa cu suma voucherului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.