sâmbătă, 26 aprilie 2014

Bandiții lui Florea îl pun pe ilegalul, întreținutul banditului PDL Mureș și necalificatul Maior și să comunice despre… blocarea circulației! Poliție rutieră, mori, fostul șofer al Siletinei e mai șmecher!


Bandiții lui Florea îl pun pe ilegalul, întreținutul banditului PDL Mureș și necalificatul Maior și să comunice despre… blocarea circulației! Poliție rutieră, mori, fostul șofer al Siletinei e mai șmecher!

Viceprimarul municipiului Tîrgu-Mureș, Claudiu Maior, anunță că începând de luni, 28 aprilie 2014, de la ora 06.00 va intra în reabilitate parcarea din spatele clădirii Finanțelor Publice Mureș. Conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte seminificațiile indicatoarelor auto și să nu obstrucționeze buna desfășurare a lucrărilor. Viceprimarul Claudiu Maior își cere scuze, în numele Primăriei Tîrgu-Mureș, pentru disconfortul creat prin închiderea acestei parcari. Totodată, după finalizarea acestei parcări va intra în reabilitare strada Semănătorilor, aceasta urmând a fi închisă traficului în perioada lucrărilor.
Pentru retardați și pentru cei care fac reclamă retardaților PDL Mureș nu există odihnă, ei trebuie să presteze zilnic ceva mizerii în care numele pupatului în dos iubit de porcul mare să fie menționat. După ce borfașii lui Florea l-au băgat pe un retardat în față la inaugurări de …treceri de pietoni, acum bastarzii PDL vă povestesc cum  ilegalul Maior își cere scuze pentru disconfort și gagiul iubit și întreținut de porcul mare pedelist vă anunță că se… reabilitează parcarea (a se citi construcții pe firmele borfașilor PDL Mureș și pe ale altor abonați la borfașul din primărie) și programul blocării. Poate cineva îl prinde pe ilegalul dovedit în tribunal și la ANI și îl întreabă cum mama dracului etnic și hoț de român porcul lui mare de partid și de primărie a făcut parcare cu plată în parcarea blocului, cu 3 lei per oră, ca să jupoaie pentru întreținutul Horațiu, dar borfașul din primărie a făcut parcare zona a doua, cu 2 lei pe oră pe malul Pocloșului?! S-a gândit lepădătura etnică că prostimea care vine în vizită la locatarii din blocurile cu parcarea la care porcii lui Florea și din PDL Mureș vor să vă facă praf alte sute de mii de euro pe firme precum Kiss Unicum, Valpet, Astor, Asphadrum, Citadin, trebuie să plătească 3 lei taxă pentru hoția porcului etnic din primărie, în timp ce parcarea ieftină era pe malul Pocloșului?!
P.S. Cum are tupeul Maior să dirijeze el circulația câtă vreme pentru aiuritul ăsta și pentru sereistul zburat de la Maramureș din servicii porcii controlați de leprele PDL Mureș au blocat drum cu sens unic, pentru că tembelii lui Florea aveau chef să colinde și să bea gratis cu șefii de asociație?! Atenție, români, votul etnic naște mereu bandiți etnici! E valabil și pentru leprele care au lipit autocolante pe bani publici pentru hoțul portocaliu, în campania electorală a derbedeului care s-a crezut în vreo șatră proprie!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.