miercuri, 16 aprilie 2014

Bandiții PDL Mureș au sfidat UDMR, UDMR a votat pentru gășcarul și întreținutul lui Florea! Maghiari, acceptați găinăria și dragostea pentru bandiți?



Bandiții PDL Mureș au sfidat UDMR, UDMR a votat pentru gășcarul și întreținutul lui Florea! Maghiari, acceptați găinăria și dragostea pentru bandiți?
Dacă nici acum membrii simpli ai UDMR nu le dau peste bot la aleșii lor, pe motiv de afaceri jegoase cu Florea, pe firmele lor, nu o mai fac niciodată!
Insul i-a sfidat și și-a  bătut joc de prostimea UDMR, iar fraierii au pus botul pentru Maior, la dorința mafiei PDL Mureș
Remember, UDMR:
1.     Afacerea Vâltoarea… românilor. Marele român Florea nu a avut chef să vă dea autorizații și a inventat un festival pe un român, la concurență. Proștii: UDMR!
2.     Afacerea campanie electorală pe bani publici prin plicuri cu scrisori deschise, bilingve, în care era atacat candidatul maghiar. UDMR nu e în stare să găsească pe licitația publică afacerea din banii publici, concluzia e că UDMR e prost!
3.     Afacerea autocolante, 1900 de euro, 3000 de exemplare, pe magazin FCM, din banii publici, cum scrie siteul de licitații, cu sereistul român expirat dat de Florea ca fiind inventatorul campaniei cu vandali imaginari! UDMR e prost!
4.     Pupat în dos retardatul cu echipa de fotbal în campania etnică a banditului portocaliu. UDMR e prost!
5.     Afacerea Peninsula, care a primit 900.000 cadou în bugetul local de la găinarul din primărie. Deștepții ar fi cei de la UDMR, dar tot porcul pedelist câștigă șantajându-i pe fraieri!
6.     Diplomă pentru redactor-șef de ziar maghiar. Doar o altă încercare de a controla presa maghiară, deja controlată de intermediarul porcului de partid din primărie! Pentru oamenii normali, cereți controale la toate ziarele locale pentru cartel, pentru stabilirea prețurilor, pentru spălare de bani prin intermediari, pentru folosirea programelor piratate, pentru declararea în acte a unor tiraje fictive și înșelarea clientului care nu știe tirajul real al hoțului întreținut de banditul din primărie fără licitație.
7.     Afacerea semnătura lui Florea pentru Țara secuilor! Rahatul etnic cunoscut e dat de presa din Harghita și Covasna ca susținător al Țării secuilor, în timp ce un maghiar milita pentru Târg-Mureș capitală europeană! Cum Peti ar fi cu ideea, de urmărit dacă UDMR nu umflă 100.000 de lei din bugetul local pentru depunerea proiectului pentru capitală europeană!
8.     Afacerile cu autocolante, indicatoare, reparații, pază pe Gomboș, întreținere spații verzi, practic ce a rămas nefurat de bandiții și subordonații de partid și primărie ai lui Florea, care par afaceri bune, dar pentru care e necesar să se presteze și/sau voteze la banditul pedelist. 
Afacerea plăcuțe bilingve. Cum porcului pedelist nu îi plac anunțurile în limba maghiară, borfașii din primărie nu au montat plăcuțele legale la școli, ceea ce i-a adus lui Florea 8000 de lei amendă pentru discriminare. Bandiții PDL Mureș au însă, sute de mii de plăcuțe și indicatoare în oraș, mai puțin în limba maghiară!
Afacerea  etichete bilingve. Banditului PDL nu îi plac etichetele bilingve, așa că ratatul dat afară din SRI și borfașul condamnat și cu cazier au luat măsuri împotriva unguroaicei!
Afacerea anunțuri bilingve. Tot pentru că borfalului român nu îi plac anunțurile în limba maghiară derbedeul a luat amendă și pentru discriminarea de la Weekend, acolo unde CNA l-a prins pe borfaș și cu radio pirat! Curat murdar, javră de român! 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.