sâmbătă, 12 aprilie 2014

Banditul PDL Mureș l-a băgat pe aiuritul Claudiu Maior mereu în ilegalitate



Banditul PDL Mureș l-a băgat pe aiuritul Claudiu Maior mereu în ilegalitate
Borfașul PDL Mureș l-a băgat mereu în rahat pe Maior, încercând să îi facă un bine. Acum câțiva ani dobitocul l-a pus pe întreținut să semneze ilegal pentru licitație. Cum Maior era un amărât care tocmai fugise de la PRM la partidul hoților, contrasemnătura insului pe un act semnat de Florea e o ilegalitate mare cât prostia retardatului!
Maior a fost băgat de banditul lui de partid ca viceprimar, ilegal, pentru că justiția le-a dat peste bot găinarilor de români, după care l-a băgat pe păcălici ilegal ca și consilier local, dovadă că ANI a zis că hoția asta nu e în regulă. Porcul pedelist a folosit instituția pentru a-i face imagine lui Maior, ins fără calificarea necesară și concursul în primărie care să îi permită să recepționeze lucrări. Surpriză, porcul pedelist a zis că legea e pentru proști și că pentru iubitul său amic nu  se aplică, iar angajații din primărie au tăcut de frica mafiei PDL Mureș!
Acum, unii proști visează să îl pună din nou pe Maior la butoane. Nu vă ajunge, pramatiilor, că porcul lui de partid i-a făcut cadou milioane de euro din banii voștri, inclusiv instalație de nocturnă să se… lumineze și el la minte, că a ocupat post doar pe criteriul carnet de partid, că s-a folosit de bunurile și siteurile instituției pentru imagine proprie?! Un alt ilegal nu ați găsit sau e pomana porcului portocaliu?! Târgumureșeni, spre deosebire de un anume peremist foarte celebru, sigur nu ați votat știind că F e hoț, dar e hoț român! Mai acceptați ca borfașul să vă fure în continuare, el și lepădăturile lui? Și să continue dementul cu ilegalitățile și folosirea banilor pentru scursurile PDL și pe camarila etnică și cretină?!
P.S. Porcul PDL a folosit în toate actele șleahta lui de găinari, care, cică reprezintă primăria! Să mori, tu, lepădătură?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.