miercuri, 23 aprilie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș mai lovesc în banii publici cu indicatoare inutile. Utile doar abonatei Kiss Unicum!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș mai lovesc în banii publici cu indicatoare inutile. Utile doar abonatei Kiss Unicum!
Până când la primărie sunt bandiții cunoscuți veți avea parte de dedicații pentru firmele acceptate de bandiții cu carnet de partid. O asemenea firmă e Kiss Unicum, căreia porcii din Primăria Târgu-Mureș îi aranjează zeci de mii de indicatoare de plantat!
 Doar câteva exemple de indicatoare… inutile. Pentru că porcul pedelist a făcut sens unic pe G. Coșbuc (strada pe care poliția locală o blochează de Crăciun pentru că retardatul de subordonat al lui Florea și securistul ratat au chef de băute… gratuit), doar pentru a planta pe un sens parcările pe care porcul dă 800 de euro per loc de parcare o mașină, indicatorul care nu mai putea fi pus pe sensul opus și inexistent a fost plantat de porc tot pe sensul de mers! În altă parte, banditul de partid și primărie vă indică că nu puteți ieși pe aleea dintre blocuri cu mașina, printre mașinile deja parcate. Iar în alt caz porcul de primărie inventează interzicerea parcării în fața blocului, pe impresia SF cum că s-ar deranja parcările pe cealaltă parte a drumului. Doar câteva exemple ale hoției porcilor de partid și primărie, pe o stradă, Coșbuc, nebăgată în seamă de lepădătură 3-4 mandate și care se repară doar pe firmele abonate la bastardul de partid. Vot etnic, interese pe măsură, mafia PDL Mureș, mintea bolnavă a hoțului de partid, numiți asta cum vreți, banii sunt mereu de la dumneavoastră pe leprele PDL Mureș, pe porcii lor din camarila etnică și pe 3-4 afaceri cu maghiarii nesuportați de porcul mare PDL, chiar și atunci când porcul de partid îi cheltuiește din fonduri europene la care România contribuie aproape tot cu atât cât și primește!
P.S. Pentru proștii de români care votează etnic orice lepădătură și retardatul lui, cam câte zeci de mii de indicatoare Atenție, se blochează, Sunați la dispecerat, Atenție, se ridică, Parcare x metri credeți că au montat întreținuții banditului din primărie?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.