marți, 29 aprilie 2014

ANI mai găsește un ilegal la Mureș, cu dedicații pentru familia lui



ANI mai găsește un ilegal la Mureș, cu dedicații pentru familia lui
Dacă banditul PDL Mureș i-a dedicat gășcarului și întreținutului lui, Claudiu Maior, milioane de euro pomana porcului și zeci de mii de lei pe PF, pentru că porcul de partid trebuia să dea banii publici pe carnet de partid la iubitul de întreținut, caz pe care ANI se ferește să îl finalizeze din cauza mafiei PDL Mureș, pentru Luduș și PNL ANI știe să muncească și să demaște un șmecher care a făcut afaceri pe familia reală, nu pe familia de partid. Un alt liberal cu bube în cap!

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală de către MOLDOVAN IOAN - CRISTIAN, Primar al Orașului Luduș, Județul Mureș, întrucât, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a semnat un număr de 58 de acte, constând în facturi, ordine de plată și note / referate de necesitate aprobate, prin care s-a obținut, direct sau indirect, un folos patrimonial în sumă de 29.238 Lei, pentru sine, soția sa, tatăl său, sora sa, precum și pentru un afin al său, de gradul II.

Astfel, MOLDOVAN IOAN - CRISTIAN a încălcat dispozițiile art. 301 din Codul Penal al României, potrivit cărora „Fapta funcţionarului public care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a îndeplinit un act ori a participat la luarea unei decizii prin care s-a obţinut, direct sau indirect, un folos patrimonial, pentru sine, pentru soţul său, pentru o rudă ori pentru un afin până la gradul II inclusiv sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcţie publică”.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Luduș, Județul Mureș, cu privire la posibila săvârşire de către MOLDOVAN IOAN - CRISTIAN a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.

MOLDOVAN IOAN - CRISTIAN a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare.

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, 29 aprilie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.