marți, 8 aprilie 2014

Rudele gășcarilor din PDL Mureș și din biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureș au uitat ce prestează! Ei se cred biroul de presă al…municipiului!



Rudele gășcarilor din PDL Mureș și din biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureș au uitat ce prestează! Ei se cred biroul de presă al…municipiului!

Un rahat de articol scris de prostovanul agramat cunoscut, ușor de verificat prin stil și greșeli și publicarea pe siteul agramatului, dovedește că proștii lui Florea habar nu au la ce lucrează. Pe siteul pe bani publici, rudele pedeliștilor și ale inșilor care l-au cercetat la DNA sau PNA și cretinii guriști cu statut de funcționar public în campania electorală auto pentru rahatul portocaliu apar cu semnătură de … Biroul de presă al municipiului
Ce să vezi, îi atenționam pe bandiți că ei copiază de la agramatul pe care l-au cărat în primărie și i-au dat și ușă și proștii din biroul de presă al primăriei se dau….birou de presă al municipiului! De ce nu al regiunii, leprelor, că tot vroia borfașul mare PDL Mureș să pună mâna pe regiune? Sau de ce nu planetar, că tot sunt unii proștii... pământului?!
Claudiu Maior: La mulţi ani, comunităţii ţigăneşti târgumureşene!
Marţi, 08 Aprilie 2014 12:49 | Imprimare | Email



Marime text:





      Ziua de 8 aprilie a fost adoptată drept Ziua Internaţională a Romilor în anul 1971, cu ocazia Primului Congres Internaţional al romilor de pretutindeni care a avut loc la Londra. A devenit o tradiţie ca ţiganii să fie sărbătoriţi într-un cadru festiv la Tîrgu-Mureş, iar anul acesta acţiunea s-a desfăşurat la Fundaţia Curcubeu. Astfel, marţi, 8 aprilie 2014, consilierul Claudiu Maior a transmis comunităţii un mesaj de La mulţi ani!, din partea Primăriei Tîrgu-Mureş. Copiii au fost însă cei care s-au bucurat cel mai tare de vizita reprezentanţilor autorităţii locale, şi asta deoarece, nu mai puţin de 350 de elevi din Valea Rece au primit câte un pachet cu rechizite. ”Urez comunităţii ţigăneşti un călduros La mulţi ani! Ca autoritate locală, suntem alături de ei şi îi sprijinim ca pe oricare târgumureşean, iar astăzi, cu atât mai mult vreau să simtă că dorim să fie integraţi în societate şi îi sprijinim să înveţe carte.”, a declarat consilierul Claudiu Maior. Totodată, Claudiu Maior s-a arătat mulţumit de faptul că în ultimii ani ţiganii nu mai crează probleme la Tîrgu-Mureş.



Biroul de presă al municipiului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.