miercuri, 30 aprilie 2014

Noua afacere a bandiților din Primăria Târgu-Mureș: Centru regional sportiv?! O altă afacere a jegurilor PDL Mureș?



Noua afacere a bandiților din Primăria Târgu-Mureș: Centru regional sportiv?! O altă afacere a jegurilor PDL Mureș?



1.     În caz că ați uitat, pedelistul Florea propunea anul trecut și îi dădea subordonatului și ilegalului întreținut de porcii PDL, Maior, 1,7 milioane de euro pe fotbal cu dedicație pe PDL Mureș, pe clubul cu loc de divizie din campania banditului pedelist, cumpărat prin primar PDL de Sânnicolau Mare. Pentru că Florea e generos cu co-brașovenii, insul a dedicat 700.000 de euro pentru banditul Țerbea, ins care a crăpat ca un bou în elicopterul cu care a înlocuit elicopterul cu care a fost în dosarul cu mită pentru FCM și a dedicat alte sute de mii de euro pedelistului subordonat Borșan, căruia porcul pedelist nu i închiriază doar discoteca pe sute de mii de euro.
2.      În caz că ați uitat, păcăliciul care întreține porcii PDL Mureș prin primărie a propus celor de la Peninsula să  își facă festivalul în Parcul municipal, pe motiv că el îl dă dacă îl va primi pentru a repara. Peninsula a zis nu, dar bandiții din primărie au făcut lucrări pe firmele camarilei și pe porcii din PDL Mureș, de verificat dacă javrele au avut autorizații sau doar trebuiau să deconteze cumva milioane de euro din banii fraierilor de târgumureșeni pe porcii întreținuți. 
Am avut o discuţie serioasă cu şeful acestui festival legată de susţinerea pe care am avut-o în 2012, dar şi în perspectivă. Locaţia pe care am prevăzut-o pentru anul acesta e Parcul Municipal, să sperăm că ni se va ceda acel teren de 14 hectare, va fi o locaţie care va da, pentru foarte mult timp de acum încolo, seriozitatea şi grandoarea acestui festival", a spus Florea. (http://www.ftr.ro/primarul-din-targu-mures-nu-este-de-acord-cu-mutarea-festivalului-peninsula-la-cluj-63071.php).
3.       În caz că ați uitat, banditul din primărie a alocat 200.000 de lei (40.000 de euro) pentru ca studenții să se întreacă la Week-end, cu bărcile. 

4.     Interesele așa-zis sportive au fost și pentru cumpărarea locului de divizie 1 a lui AS Corona Brașov, pentru ca porcii lui Florea să aibă echipă de imagine și să umfle milioane de euro din drepturi TV pe vreun potlogar PDL sau retardat din camarilă și partid. 
5.     În caz că ați uitat, bandiții din primăria Târgu-Mureș au venit cu afacerea mutării echipei de hockey Steaua la Târgu-Mureș, pentru a avea motiv să pună mâna pe patinoar. Câteva milioane de euro pe care să le folosească pe firmele porcilor PDL Mureș și pe camarilă nu ar fi stricat, nu?!

Preşedintele secţiei de hochei a CSA Steaua Bucureşti, Cristian Cîrlan, a clarificat zvonurile apărute în ultima vreme, care dădeau ca sigură mutarea echipei Steaua Rangers la Târgu Mureş în contextul în care Patinoarul “Mihai Flamaropol” din Bucureşti este nefuncţional din cauza datoriilor uriaşe pe care federaţia le are la RADET şi ENEL. Oficialul stelist a recunoscut că sunt şanse mari ca Steaua să dispute meciurile de pe teren propriu din sezonul viitor la Târgu Mureş, susţinând că această decizie nu va afecta în niciun fel viitorul echipei.
“E posibil să ne mutăm la Târgu Mureş, am purtat discuţii cu autorităţile locale. Aşteptăm să vedem cum se vor rezolva problemele de la Patinoarul Flamarop
6.      Bandiții din PDL Mureș au cumpărat patinoare pe Remo, de 200.000 de euro bucata, iar anul acesta licheaua din primărie vrea alt patinoar pe Remo!
7.     Bandiții din Primăria Târgu-Mureș au dedicat 15.000 de lei doar pentru locul 1 la Cupa liceelor. Banii publici s-au dus pe țoalele magazinului lui Luca, Joma fiind cu afacerile dedicate pe porcul de primărie și partid.

8.     Afacerea bani pentru cluburi sportive ale porcilor din PDL, cu copii aduși să șantajeze în ședințe CL. Desigur, în tricourile deja din banii publice cumpărate de porc de la Joma.
9.     Afacerea Ștrand 1 mai cu un cuib de țigani stârpiți. Porcii lui Florea din primărie au atacat rasist rromii, numindu-i țigani cu cuib (glumiță ieftină de la unii mai bronzați decât le permite soarele). În comunicatul pungașilor din biroul de presă s-a recunoscut că bandiții aveau acolo interese, dar ministerul nu le dădea ștrandul pentru care vroiau să cheltuiască peste două milioane de euro din banii publici pe firme care sunt ca de obicei etnice, ale hoților români și dedicate ale leprelor din PDL Mureș.
10.Afacerile cu ©academia de sport, cu aparate de zeci de mii de euro din banii publici, cu mansardări pe abonații PDL și pe alte lepre din camarila porcului de primărie și PDL.

11.Afacerea balon pentru bazin. Pe Asociatia Protecting People, inventată convenabil pentru porcul de primărie și PDL exact cu o lună înainte de cadoul de 200.000 de euro. Un cadou pentru avocatul care muncea n-șpe ani ca să pună mâna pe banii ăia?!
12.Afacerile zise sportive de la Weekendul pentru care Florea și borfașii lui au pierdut proces cu Moga. De la milioane de euro pe Borșan, la sute de mii de euro pentru Poruțiu, reparații bazine, montări de pompe și tobogane, până la hidrobiciclete pe fiul lui Someșan, de zeci de mii de euro. Afaceri cu interese de partid ale potlogarilor din primărie și partid.


 Doar câteva exemple ce înseamnă interese de partid pe scuza sport. Și târgumureșenii plătesc toate decontările banditului pe porcii de pedeliști! O altă afacere cu sport la Târgu-Mureș?! Tot în beneficiul borfașilor etnici din PDL Mureș, cu siguranță!

Compania Naţională de Investiţii (C.N.I. –S.A.) a răspuns favorabil solicitării înaintate de primarul municipiului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice privind cuprinderea în cadrul „Complexuri sportive” a proiectului „Centru regional sportiv, parte a unui Centru Olimpic şi de agrement, de interes naţional şi internaţional – municipiul Tîrgu Mureş”. Proiectul a fost luat în evidenţele C.N.I. şi va fi introdus pe lista de sinteză, urmând ca C.N.I. să solicite documentele necesare în vederea promovării investiţiei, în corelare cu fondurile bugetare alocate, se arată în scrisoarea sosită recent pe adresa instituţiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.