joi, 10 aprilie 2014

Răzbunare pentru Reghina Fărcaș, după ce banditul mare din PDL Mureș i-a furat locul și Bian a pus-o pe făraș!



Răzbunare pentru Reghina Fărcaș, după ce banditul mare din PDL Mureș i-a furat locul și Bian a pus-o pe făraș!
Un tăntălău numit de pedeliști a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare după ce a fost prins luând mită de mii de euro de la subordonați!
Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), Silviu Bian, a fost condamnat definitiv, joi, de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 6 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Potrivit evz.ro, ÎCCJ i-a respins recursul lui Silviu Bian şi a menţinut condamnarea aplicată în iunie 2013 de Curtea de Apel Bucureşti.(Replicaonline)
Veste excepțională pentru Reghina Fărcaș, pe care individul acesta a pus-o pe făraș la Târgu-Mureș pentru că mafia PDL Mureș vroia postul de șef AJOFM Mureș pentru Luminița Core. Cum Fărcaș nu a făcut pe plac mafiei porcilor PDL Mureș, i s-a inventat plecarea cu sacii cu documente, i s-a reproșat că a vorbit cu șeful în prezența presei și pentru a îi închide gura Reghinei i s-a confecționat o delegare la Brașov. Partea frumoasă acum vine, Fărcaș a refuzat Brașovul, s-a judecat și a câștigat și fraierul acesta de la PDL a primit mită și a fost prins exact la Brașov! Ce poate fi mai frumos decât să îl prinzi pe fraier luând mită la locul de muncă la care te-a trimis pe tine pentru a-i face rost lui Dorin Florea de loc pentru Luminița Core?
P.S. Doar ca idee despre ce sume presupuneau postul, cele două adjuncte de la Mureș, de la PNL și UDMR,  treceau acum 5 ani, la rubrica venit anual, încasat 800 de milioane de lei vechi. Un șef câștiga, desigur, peste un miliard, astfel că interesul mafiei PDL Mureș era legitimat, la banii ăștia se impunea și o cotizație la partidul hoților pe măsură! Posturi politice, interes al hoților de partid pe măsură, doar fraierul de subordonat care are statut de funcționar public și nu poate face campanie electorală trebuie să fie profesionist și să mai dea și măgarului de partid mită! La mulți ani, Bian!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.