miercuri, 16 aprilie 2014

Un comentariu binevoitor atrage atenția asupra a ceva a duce la un comentariu rasist al lui Azamfirei?!



Un comentariu binevoitor atrage atenția asupra a ceva a duce la un comentariu rasist al lui Azamfirei?!

Azamfirei numește studentul japonez…o pată de culoare?! Replică rasistă sau ce? Bine, individul nu spune că adevăratul motiv pentru care vrea studenți străini e că îi poate jupui de 5000 de euro pe an, față de 8000 de lei pe an, în cazul unui român!
 Așadar, un român decartează pentru salariile rectorului și nu numai 48.000 de lei per facultate, iar un străin 30.000 de euro, adică taman de vreo 3-4 ori mai mult! Cum să nu îți dorești…o pată de culoare, cum se lăuda românul?!
P.S. Apropo de culoare, acum câțiva ani era o reclamă în care un negru spune; tu, când te naști, ești palid, când te înfurii ești roșu, când îți e frică ești verde, când mori ești galben și după toate astea ai tupeul să îmi spui mie că sunt de …culoare?!
http://www.medipedia.ro/Articole/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/30720/UMF-Targu-Mures-solicitat-dublarea-locurilor.aspx
UMF Târgu Mureş a solicitat dublarea locurilor de admitere pentru linia engleză
Azamfirei a spus că dată fiind rigoarea japoneză, UMF Târgu Mureş investeşte în capitalul uman, pentru ca studenţii asiatici, şi nu numai, să beneficieze de cea mai bună pregătire.
'Pe lângă o pată de culoare suplimentară universităţii, va fi şi un plus de rigoare pentru că aceşti studenţi au o altfel de abordare a procesului de învăţământ şi pentru ei lucrurile sunt foarte simple: plătesc şi se aşteaptă ca pentru ceea ce plătesc să primească. Şi acesta este motivul pentru care noi intenţionăm să investim foarte mult atât în capitalul uman, cât şi cel material pentru dezvoltarea programului de limbă engleză. La programul de medicină în limba engleză am cerut 100, dar vedem cât vom primi', a subliniat Leonard Azamfirei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.