luni, 14 aprilie 2014

CNA recunoaște că angajații de la Antene nu sunt profesori, scoțându-i…formatori! Tot un drac pentru instituția statului !




CNA recunoaște că angajații de la Antene nu sunt profesori, scoțându-i…formatori! Tot un drac pentru instituția statului !     
CNA - instituție pe bani publici care dovedește o mare atenție pentru anumiți termeni în cazul    altor reclame comerciale - se dovedește foarte lejeră cu un termen menit să acrediteze statutul de școală (Academie) pentru un curs nenorocit de recalificare, de 1500 de euro, 3 luni. De altfel, CNA dă și sinonim pentru profesorii IMA: cică sunt…formatori. Păi, dacă sunt formatori, de ce folosesc ilegal denumirea de profesori? Pentru prostime, profesor e cel care termină o facultate  și are curs de pedagogie școlară, ceea ce cu siguranță le lipsesc prestatorilor de emisiuni de la televiziunea partidului Conservator! Iar CNA a acoperit doar rahatul puturos, după modelul celor de la CNCD care au acoperit rasiștii din biroul de presă al primăriei și poliția locală cretină și a cretinilor, controlată de sereistul expulzat Bretfelean, pe motiv că cuibul țiganilor e cu referire la….adăpost! Rasiști cretini din primărie și bandiți din poliția locală care nu știu că nu se anunță etnia în comunicate, adică exact rețeta pentru campania mincinoasă pentru Florea cu vandalii imaginați, pe bani publici și pe autocolantele de la FCM (1900 de euro, 3000 de exemplare, singura afacere de gen de pe licitatiapublica.ro).
P.S. Pentru aceia care verifică ce fură bandiții din primărie, doar întâmplător autocolantele cu concert lipite la blocuri au caracteristicile autocolantelor cu vandalii imaginați și propagandă din bani publici pentru Florea. Pentru că bandiții au făcut o altă afacerea pe magazinul FCM care trebuie întreținut de hoții din primărie?! Poate că mai sunt oameni curați în primărie care au curaj să vorbească de hoțiile javrelor PDL pe banii prostimii și de consecința votului ordinar, etnic, numai să nu iasă un maghiar care să fure ce fură și ce va mai fura boarfa de român!


Ca urmare a sesizării dumneavoastră, înregistrate la CNA cu nr. 802 / 20.01.2014, vă comunicăm următoarele:
În urma analizării raportului de monitorizare, întocmit de direcţia de specialitate,  cu privire la spoturile IMA (Intact Media Academy) difuzate pe posturile Antena 3, Antena 1 şi Antena Stars în luna ianuarie specialiştii instituţiei noastre au constatat că o singură variantă cuprindea menţiunea “suntem profesori” şi promovează o „şcoală de televiziune”.
          De asemenea, precizăm că utilizarea pentru „formatori” a cuvântului „profesor” nu contravine principiilor unei informări corecte a publicului în domeniul audiovizualului.
         
Cu deosebită consideraţie,


Laura GEORGESCU


Preşedinte



Întocmit: Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.