luni, 21 aprilie 2014

PSD amenință că îi zboară pe șefii de filială. Același lucru au promis și pedeliștii, care au lăsat proștii în continuarePSD amenință că îi zboară pe șefii de filială. Același lucru au promis și pedeliștii, care au lăsat proștii în continuare

Pesediștii ar face curățenie după europarlamentare, dacă șefii de organizații nu vor obține cât vrea partidul. Așa sună o informație, dar cum avem experiența alegerilor cu PDL care amenințase același lucru și și-a lăsat troglodiții în funcție probabil că la fel se va întâmpla la PSD.
Doar de curiozitate, căutați cifrele cerute de șeful PDL și rezultatele lui Florea și puneți cap la cap afacerile pedeliste la Târgu-Mureș cu Florea la butoane la dedicații pe porci pedeliști. Cum să dai afară un specimen care ajută afacerile exclusiv pe partid? Afaceri dedicate pe Borșan PDL, pe Maior PDL, pe Poruțiu PDL, pe Munteanu PDL, pe bandiții din presă de partid sau șantajată de bandiții din primărie, cu intermediarii care dirijează pe... notar (cartel, bandiții lui Florea?!) banii publici pentru campania lepădăturilor PDL legale sau ilegale și pe multe astfel de creaturi cu carnet și intrare la gășcarul care le inventează afacerile din  banii publici, esențiale pe firmele de partid.


http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-cine-plateste-cu-capul-la-psd-nebunia-din-filiale/
Baronii locali ai PSD au plecat cu vesti proaste de la ultima mare sedinta de campanie inainte de europarlamentare. Liviu Dragnea i-a anuntat la Brasov pe sefii de organizatii judetene de miza uriasa a acestor alegeri. Cine nu face scorul de 35% zboara, indiferent cum il cheama, ne-au relatat surse participante la intalnire.

Circa 14 lideri PSD sunt acum cu sabia deasupra capului, spun surse din partid. Foarte multi dintre ei sunt deranjati de targetul urias care li se cere in conditiile in care nu prea au de unde sa scoata atatea procente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu