duminică, 27 aprilie 2014

Câți bani mai fac praf bandiții din Primărie Târgu-Mureș pe ASA și Joma, pe motiv de ASA(FCM) în curtea școlii? Pentru că e o altă afacere dedicată de bandit pentru abonații și profitorii porcilor PDL!



Câți bani mai fac praf bandiții din Primărie Târgu-Mureș pe ASA și Joma, pe motiv de ASA(FCM) în curtea școlii? Pentru că e o altă afacere dedicată de bandit pentru abonații și profitorii porcilor PDL!

După succesul evenimentului organizat la Liceul cu Program Sportiv Szasz Adalbert, la începutul lunii martie, campania ''ASA in curtea scolii" si-a desemnat a doua unitate de invatamant care va fi vizitata de catre lotul si staff-ul formatiei noastre favorite.Astfel, pe baza voturilor exprimate pe pagina oficială de Facebook, ASA va merge in vizita la .... GIMNAZIUL ALEXANDRU IOAN CUZA (fosta Școală Generală nr. 8, din cartierul Unirii, str. Bărăganului), MIERCURI 30 APRILIE 2014, ORA 11. Aici, toti cei care doresc sa ii vada pe viu pe Ndoye, Sepsi, Hora, Voiculet, Verdes, Amauri, pe antrenorul principal Adrian Falub dar si pe ceilalti componenti ai lotului echipei noastre, elevi ai Gimnaziului Al. Ioan Cuza sau pur si simplu suporteri ai echipei ros-albastre, sunt asteptati cu drag.Ce se va intampla in cadrul acestui eveniment ? Autografe de la favoriti, se vor organiza concursuri cu premii si va avea loc un meci intre echipa gimnaziului si cea a ASA.Asadar, MIERCURI 30 APRILIE 2014, ORA 11, ASA VA FI LA GIMNAZIUL ALEXANDRU IOAN CUZA (fosta Scoala Generala nr. 8, din cartierul Unirii, str. Baraganului).VA ASTEPTAM INTR-UN NUMAR CAT MAI MARE SA FIM ALATURI DE FAVORITII NOSTRI!!! Parteneri ai evenimentului: JOMA ROMANIA si HERLITZ ROMÂNIA. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/asa-in-curtea-scolii-2.html#sthash.kja7hwjd.dpuf



Pentru târgumureșenii care nu sunt șantajați de borfașul PDL Mureș, care nici nu pun botul la manipulările borfașului etnic din primărie cu vandalii imaginați de bețivanii din servicii secrete, aici sunt banii dumneavoastră, cum tot aici au fost banii dumneavoastră pe Cupe ale liceelor, cu premiul 1 de 15.000 de lei în țoale sportive de cumpărat de la gășcarul Luca de la Joma, tot aici fiind și banii dumneavoastră când porcul pedelist a adus copiii la primărie și consiliul local pentru a cerși bani pentru cluburile porcilor din PDL Mureș, îmbrăcați în tricourile Joma deja cumpărate de porcul pedelist din banii publici! Pentru că la Târgu-Mureș banditul etnic trebuie să facă rost de bani la porcii PDL Mureș și la lipitorile de români care trăiesc în camarila jegului mare.  Hoția cu banii publici va ține câtă vreme românii vor vota lepădătura de român ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce a furat/fură și va mai fura borfașul de român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.