luni, 28 aprilie 2014

Nu numai Claudiu Maior e prins de papagal de ANI, mai pică și alțiiNu numai Claudiu Maior e prins de papagal de ANI, mai pică și alții
Nyaradi Ioan e următorul mureșean luat în șuturi de ANI. Viceprimarul era tocmai incompatibil și spre deosebire de Clodu Maior ( cum era alintat ilegalul de jegul pușcăriaș Țerbea, din păcate mort cu nevinovați în elicopter și nu cu prietenii de hoție), nu a fost întreținut de banditul lui de partid. Până când ANI va lămuri afacerile banditului pedelist pentru Maior, cu dedicații fotbalistice, cu transportul terestru al primăriei, cu persoană fizică pentru ca porcul pedelist să facă praf 35.000 de lei pe iubitul întreținut care umfla banii și din consiliul local, să ne bucurăm că ANI mai muncește la Mureș și nu e mafia chiar atât de mare precum se crede.


Consilier local în cadrul Consiliului Local Ungheni (2012 - 2016) și fost Viceprimar al Orașului Ungheni (14 mai 2009 - 29 octombrie 2010 și 01 noiembrie 2010 - 17 mai 2011)           Jud. Mureș S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioda exercitării mandatului de viceprimar, întrucât, simultan cu funcția de viceprimar, a deținut și funcția de șef atelier în cadrul unei societăți comerciale, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu