marți, 15 aprilie 2014

Ciotlăuș acuză că gășcarul Florea trage sforile pentru schimbarea ei. Desigur, pentru întreținutul porcului pedelist



Ciotlăuș acuză că gășcarul Florea trage sforile pentru schimbarea ei. Desigur, pentru întreținutul porcului pedelist   
Cum bandiții din PDL Mureș - care au nevoie și de sereiști ratați ca să mintă în campania electorală (alo, Ciotlăuș, rupe-i capul la bandit cu afacerea autocolante, 1900 de euro, 3000 de autocolante, pe magazin FCM, singura afacere a primăriei de acest gen), cu porcul pedelist care a trimis la lipit limbiștii din poliția locală controlată de sereistul zburat din serviciul secret, adică Bretfelean -  au mai făcut ilegalități la numirea păcăliciului ordinar și întreținut Maior al porcului mare pedelist, atenție mâine, la ședința în care porcul pedelist vrea să își pună ilegalul ca viceprimar, să poată acela să își facă dedicațiile pe mă-sa și pe firmele lui puse pe alt nume, fără jenă! Atenție, porcul pedelist, care o fi acela,  i-a făcut o dedicație de 1,7 milioane de euro lui Maior și mă-sii, iar lichelele din consiliul local au aprobat dedicația porcului pedelist pe pedelist. La fel cum au aprobat și cadoul leprei portocalii, instalație de nocturnă de 200.000 de euro! Desigur, minuni aprobate de proștii de la UDMR care au uitat cum hoțul și-a făcut campanie atacând candidatul maghiar(afacerea pliante din banii publici, în plic sigilat) și minținând ca în șatră cu vandalii care erau din alte partide, nu al hoților din PDL Mureș și pe care hoții de la PDL Mureș i-au folosit și pe firmă dedicată.
Pentru Ciotlăuș, afacerea sponsorizare pentru Iglesias îți pute? Vezi că vreo 15 abonați și pramatii PDL Mureș au sponsorizat la dorința gășcarului PDL iar retardatul de partid a oferit diamante! Ceva spălare de bani la porcii din primărie și la abonații primăriei lui Florea sau obligație de a da dreptul celui care inventează afaceri pentru abonați?! SRI e ocupat cu scrisul pentru pungaș, presa cunoaște fenomenul, dar DNA fără Curcă poate fi viabil, la fel și Curtea de conturi, care pot să îi prindă pe pușlamalele banilor publici!
P.S. Ciotlăuș, poate chemi organele de anchetă și pentru publicitatea pe abonații lui Florea care se laudă că merg cu presa bovină și șantajabilă la notar, pentru cartelul intermediarilor porcului portocaliu și verifici și dedicațiile din banii publici pe FCM și  de câte 15.000 de lei pentru locul 1 la cupa... liceelor! Pentru că sute de mii de euro sunt strecurați prin creaturi ca Zereș, Cătană, pe 24 de ore mureșene, pentru publicitate grețaoasă și ordinară pentru porcii PDL mureș și retardații lor, iar jegurile din biroul de presă al primăriei publică articolele scrise de idiotul care scrie prostii pentru retardat! Pentru că leprele din PDL îi șantajează pe proști sau, mai grav, pentru că borfașii uită statutul funcționarului public și fac reclamă pentru cretinii de partid și afaceri ai porcului portocaliu! 
P.S.2. Ciotlăuș, vezi că banditul de partid a făcut și sondaj de opinie de 5000 de euro pe firma pedelistului Muntean! Doar întâmplător, insul a umflat 20.000 de euro cadou de la Florea și porcii PDL din primărie!Ciotlăuș, vezi că te poți folosi și de legea avertizorului public ca să arăți că porcul pedelist a politizat instituția, a folosit bunurile instituției pentru promovarea retardatului și a altor gunoaie umane de partid și a scos până și Monitorul primăriei pe neamurile proaste de pedeliști și pe guriștii care dau limbi vocale în campaniea motorizată a lui Florea, pe gășcarul Cătană, după ce porcii din primăriei i-au făcut ăluia ziarul la birou și întreținutul lui Florea l-a dus la tipografie, pentru a umfla banii pe firma dedicată de porcul mare portocaliu!
Radio Târgu-Mureș zicere:
Viceprimarul Ionela Ciotlăuş îl acuză pe primarul Dorin Florea că doreşte să o schimbe din funcţie

Viceprimarul Ionela Ciotlăuş îl acuză pe primarul Dorin Florea că doreşte să o schimbe din funcţie
Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, Ciotlaus a declarat că iniţiativa de a o schimba din funcţie îi aparţine primarului chiar dacă Florea a negat acest demers.

Ionela Ciotlăuş a prezentat presei proiectul de hotărâre prin care CL Tîrgu-Mureş pune mâine în discuţie invalidarea sa în funcţia de viceprimar, act semnat de primarul Florea.

În schimb, primarul Dorin Florea afirmă că el doar a avizat o propunere făcută de consilierii locali PDL, PSD şi UDMR:

Ionela Ciotlăuş a mai acuzat-o şi Maria Cioban, secretarul Primăriei Tîrgu-Mureş, că nu a motivat înlocuirea în proiectul de hotărâre al Consiliului Local.

Este abuz în serviciu, susţine Ciotlăuş.

În replică, secretarul Primăriei Tîrgu-Mureş, Maria Cioban, a argumentat că eliberarea din funcţie nu e pe bază de sancţiune ca să fie nevoie de motivare.

Ionela Ciotlăuş a fost numită politic şi tot aşa va fi şi înlocuită, a concluzionat Maria Cioban.

Viceprimarul municipiului Tîrgu-Mureş, Ionela Ciotlăuş, a spus că îi va da în judecată pe Dorin Florea şi Maria Cioban dacă va fi schimbată din funcţie.

Ea se va adresa şi Instituţiei Prefectului pentru a aviza negativ eventuala Hotărâre de Consiliu Local în care se va vota înlocuirea sa, decizie pe care o apreciază ca ilegală.

Ciotlăuş a mai făcut o sesizare şi la Avocatul Poporului, de la care aşteaptă, cel târziu mâine, un răspuns.

Vali Russu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.