vineri, 25 aprilie 2014

Poliția locală târgumureșeană, de la lipit autocolante în campania electorală a gunoiului PDL Mureș cu vandalii imaginați de bețivanii și întreținuții banditului PDL Mureș, la ecologizarea pădurii!



Poliția locală târgumureșeană, de la lipit autocolante în campania electorală a gunoiului PDL Mureș cu vandalii imaginați de bețivanii și întreținuții banditului PDL Mureș, la ecologizarea pădurii!
Cum Bretfelean are ceva timp liber, atunci când nu-și trimite leprele să lipească autocolante cu vandali imaginați de bețivani și de zburați din servicii secrete și nici Florea nu îl trimite în …delegații folclorice în Grecia ale primăriei (ce legătură are fostul sereistul cu folclorul o știe doar calul TR(o)AIAN), se inventează ceva de lucru, de imagine, pentru fostul  șef sereist, zburat din SRI de la Maramureș.
P.S. Poate populația întreabă șeful troglodiților cum e să fii lipitor de autocolante pentru banditul cunoscut și cum e să îți blocheze subordonații strada pentru că tu și retardatul aveți chef de colindat și de tras o dușcă cu șefii de asociație pupincuriști de porc pedelist și de retardatul porcului pedelist.
Seful SRI Maramures, maiorul Valentin Constantin Bretfelean, a fost demis si trimis in fata Consiliului de Judecata al institutiei, in urma unor "abateri grave" de la reglementarile interne, a anuntat ieri Biroul de Presa al SRI. Potrivit comunicatului remis presei, Biroul Executiv al Consiliului Director al SRI a luat aceasta decizie la 22 august 2001. Prim-loctiitorul unitatii, maiorul Ioan Gherghel, a fost desemnat sa asigure comanda Sectiei Judetene de Informatii Maramures.

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/seful-sri-maramures-demis-si-judecat-pentru-quot-abateri-grave-quot~ni26dh
           Sâmbătă, 26.04.2014, Direcția Poliția Locală organizează o activitate de ecologizare a pădurii din zona Platoului Cornești și regiunea adiacentă Grădinii Zoologice, în vederea menținerii mediului verde curat, sănătos și pentru oferirea unui exemplu de comportament eco-civic tîrgumureșenilor.

         Activitatea demarată de cadrele Poliției Locale se va încheia la ora 1200, în zona de agrement a Platoului Cornești.









DIRECTOR EXECUTIV

Poliţia Locală Tîrgu-Mureş

Valentin - Constantin Bretfelean

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.