duminică, 20 aprilie 2014

Sensul vostru giratoriu, afacerile dedicate ale bandiților din primăria Târgu-Mureș



Sensul vostru giratoriu, afacerile dedicate ale bandiților din primăria Târgu-Mureș
Cum orice ban public e dedicat de bandiții din primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș pe porcii subordonați sau de camarilă etnică și întreținută de pungașul etnic, poate află cineva câți bani publici fac praf porcii din primăria Târgu-Mureș pe firme abonate. Doar ca idee, bandiții dau 800 de euro pe un loc de parcare o mașină, pentru Senin, ca idee despre ce înseamnă afacerile de primărie și partid și pe care le-a promovat retardatul lui Florea în vizitele rahatului de partid cu publicitate dirijată  pe intermediarul porcului și care se laudă că merge cu presa proastă la notar, în cartel. P.S. Căutați-l pe retardatul lui Florea și la alte ilegalități, nu doar lobby pentru dedicațiile porcului de partid și trimiteți borfașii PDL la muncă!

Afacerile posibile: gazonul pe firma Gazonul din Brașovul drag banditului de primărie și partid, indicatoarele pe Kiss Unicum, care a pus zeci de mii de indicatoare prin grija banditului din primărie, afaceri pe Consult Construct, Trafic Serv și alte firme care umflă în draci dedicațiile banditului din primărie, de câte un milion de euro anual!

Anuntul de atribuire numarul 80.801, din 30 martie, privind "Lucrari pentru siguranta circulatiei", de pe licitatiapublica.ro are autoritate contractanta Primaria Targu-Mures. Aceasta institutie a gasit necesar sa faca un contract pentru "lucrari de marcaj rutier, lucrari de instalare de sisteme de iluminare si semnalizare, instalare de echipamente de semnalizare, instalare echipamente de monitorizare a traficului rutier, servicii de elaborare studii etc.". Pentru aceasta, edilii atat de darnici in 2010 cu banul public vor cheltui 3.361.345 RON (adica 33,61 miliarde de lei vechi, spre 800.000 de euro !). Mega-suma a fost obtinuta pe o singura oferta, cea comuna, a asocierii SC TRAFIC SERV SRL, SC KISS UNICUM SRL si SC Consult Construct SRL, firme care probabil, au si trecut la pusul unor indicatoare care puteau fi insa evitate (si sumele ramaneau la bugetul nostru) daca "geniile" care au facut panourile cu parcare cu plata completau direct pe indicatoarele respective informatiile atat de "importante" si care "necesitau" sutele de mii de euro.

Pentru amatorii de informații:
Contact

Dr. Ing. Dologa Marcela - Director general
0724 209 225
gazonul@gazonul.ro

Jud. Brașov, Brașov, DN 11, km 4, spre Bacău

Tel: 0268 334 155 / 188

Mobil: 0724 209 225

Email:  secretariat@gazonul.ro

Contact online


Zilele trecute a fost amenajat cu flori multicolore şi gazon, sensul giratoriu de la Centrul Cultural Mihai Eminescu, de pe strada Gheorghe Marinescu. Directorul Administraţiei Serelor, Parcurilor şi Zonelor Verzi din cadrul Primăriei Tîrgu-Mureş, domnul Teodoru Moca ne-a declarat : „ Suntem la final de sezon de plantări. Pe diferite aliniamente stradale, în parcuri, pe spaţii verzi am plantat peste 1.000 de copaci şi arbuşti pentru a regenera materialul dendrofloricol al oraşului. Contribuim prin activitatea noastră la păstrarea şi dezvoltarea bogăţiei „verzi” a oraşului nostru. Chiar şi aceste sensuri giratorii pe care le amenajăm reprezintă o mică oază de natură în tumultul cotidian. În anumite zone am început deja primul cosit al ierbii cu motocositoarele mecanice. Obiectivul nostru este să avem un oraş plin de verdeţă, parcuri întreţinute, străzi şi spaţii de joacă oxigenate.” - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/sens-giratori-amenajat-cu-gazon.html#sthash.LiuU2dKz.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.