miercuri, 23 aprilie 2014

Cum vă fură banii bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe indicatoare Kiss UnicumCum vă fură banii bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe indicatoare Kiss Unicum
Cum bandiții din Primăria Târgu-Mureș care nu mișcă un deget dacă nu sunt afaceri pe porcii PDL, pe scursurile etnice cunoscute și pe abonați, nu a fost de mirare că în an electoral se încercă să se mai fure niște bani publici prin firmă abonată!
 Inventând un dezastru, cum că unii cu garaj nu pot ieși din garaj, porcii lui Florea - prin poliția locală a sereistului expulzat din sistem pe motiv de încălcarea gravă a statului SRI (ce dracul o mai însemna și asta, mai multe grade decât e normal?) - montează indicator de interzicere a parcării pe trotuarul opus! Pentru că porcului nu îi ajungea atâția bani de făcut praf pe Kiss Unicum, porcul de primărie mai montează două indicatoare și în fața garajelor respective! Este că porcul de primărie e cel mai tare porc din lume?! Cu dedicațiile făcute de bandit, Kiss Unicum va trăi fără probleme câte mandate mai au hoții cunoscuți și probabil că va monta indicatoare și bilingve, dacă interesele hoților din primărie cer asta și indicatoare pe blocuri, în caz că porcul pedelist cu afaceri prin primăria Târgu-Mureș mai dă o raită cu elicopterul prin cartier!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu